reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

Tosia
to dobrze ,że mała przypomina Ci mamę, nie umiem tego wytłumaczyć, ale chodzi mi o to że miło mieć taki jej obraz w postaci Twojej córeczki

reklama
martilla - ehhh... wiesz co mam totalnie wszystkiego dość. Nie mam ochoty wysyłać tej sukienki do nich na mój koszt i płacić za to że wyślą mi inną. Straciłabym jeszcze więcej. Wolę zanieść ją do krawca, może ją jakoś delikatnie przeszyje i zapłacę góra 10zł.

xTosia - u nas w każde święta słuchamy świątecznej piosenki od Mirosława Sołtyska - Wigilijno Łza.
Musisz być silna... wiem że nie jest łatwo, ale chyba wszyscy tak mają że przed Świętami i w Święta wspominają najbliższych. Główka do góry, a jak coś to wejdź tu na bb i wypłacz się nam, będzie Ci lżej.

a ja właśnie dokładnie się pomierzyłam i ta druga sukienka powinna być na mnie w sam raz... obym tylko tą aukcję wygrała
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif][FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif][FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]

[/FONT]
[/FONT]
[/FONT]

Ostatnia edycja:
ilonka - zauważyłam że masz dwa konta na allegro :-) Podoba mi się ten rowerek który wystawiłaś, ale rowerek dopiero na wiosnę mi się przyda

Ostatnia edycja:
Ilonka na przytycie chyba nic nie dziala..ja nawet jadlam wstretne siemie lniane ponoc niezawodne .....i co nadal rozmiar 34 :no: chociaz biust wiekszy ;-), co do allegro nigdy nie kupuje od sprzedawcow co mają negatywy!!!
Tosiu ja tak mam z babcia....ona mnie praktycznie wychowała i odeszla (nawet prawnuczki nie widziała), to będa kolejne święta bez niej i bez jej,,,cudownego makowca, a te uszka ech pomarzyć,
Nie wiem o co biega z tym forum priv i o jaką laske chodzi, ale zaciekawiły mnie te bliźnieta i ta bezpłodność po ....babska ciekawość :-D
Nic mykam prasować, mąż w pracy więc ja musze:cool:

Sprawdzenie komentow na Allegro to podstawa. Negatywy dają ludzie serio sflustrowani warto czasmi przeczytac, ale ja też mądry Polak po szkodzi,,,, ucze się na błędach.....a musze napisać.....zaczełam studia kolejne(2 miechy w plecy ale się zobaczy ;-)) Trzymajcie kciuki rachunkowość przede mna :tak: Przepraszam Was mocno,ale praca (własny interes) Zuzia i nie bradzo mam czas pisać (czytam codziennie). A pochwale się mała się spindra sama na kolanka i chce wstawac,,,,tak 5 minut i pada na kolanka :-) a ząbki mamy 4 ;-)
A mnie zaczyna gardło boleć a wigilije robie ja...wczoraj upiekłam 2 pierniki wiem wiem troszke późno ale może będą dobre:-)

Ilonka - to Ty wygrałaś tą aukcję ??? Bo Ty masz jakiś nick zaczynający się na "B" a wygrał ktoś inny...

A nie jednak nie. Ktoś tylko złożył ofertę, ale wygrałaś Ty... GRATULUJE, mnie koniec aukcji dopiero czeka

olka
jak to możliwe ,że ktoś przebił oferte ilonki a mimo wszystko ona wygrała aukcję?
aj widzę,że ta Twoja kiecka poszła ostro w górę...

reklama
Do góry