reklama
Olka1988
Fanka BB :)
martilla - ehhh... wiesz co mam totalnie wszystkiego dość. Nie mam ochoty wysyłać tej sukienki do nich na mój koszt i płacić za to że wyślą mi inną. Straciłabym jeszcze więcej. Wolę zanieść ją do krawca, może ją jakoś delikatnie przeszyje i zapłacę góra 10zł.
xTosia - u nas w każde święta słuchamy świątecznej piosenki od Mirosława Sołtyska - Wigilijno Łza.
Musisz być silna... wiem że nie jest łatwo, ale chyba wszyscy tak mają że przed Świętami i w Święta wspominają najbliższych. Główka do góry, a jak coś to wejdź tu na bb i wypłacz się nam, będzie Ci lżej.
a ja właśnie dokładnie się pomierzyłam i ta druga sukienka powinna być na mnie w sam raz... obym tylko tą aukcję wygrała
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif][FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif][FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]
[/FONT][/FONT][/FONT]
xTosia - u nas w każde święta słuchamy świątecznej piosenki od Mirosława Sołtyska - Wigilijno Łza.
Musisz być silna... wiem że nie jest łatwo, ale chyba wszyscy tak mają że przed Świętami i w Święta wspominają najbliższych. Główka do góry, a jak coś to wejdź tu na bb i wypłacz się nam, będzie Ci lżej.
a ja właśnie dokładnie się pomierzyłam i ta druga sukienka powinna być na mnie w sam raz... obym tylko tą aukcję wygrała
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif][FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif][FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]
[/FONT][/FONT][/FONT]
Ostatnia edycja:
Olka1988
ilonka - zauważyłam że masz dwa konta na allegro :-) Podoba mi się ten rowerek który wystawiłaś, ale rowerek dopiero na wiosnę mi się przyda
Ostatnia edycja:
Asia_myslaca
Mama cudnownej Zuzi :)
Ilonka na przytycie chyba nic nie dziala..ja nawet jadlam wstretne siemie lniane ponoc niezawodne .....i co nadal rozmiar 34 chociaz biust wiekszy ;-), co do allegro nigdy nie kupuje od sprzedawcow co mają negatywy!!!
Tosiu ja tak mam z babcia....ona mnie praktycznie wychowała i odeszla (nawet prawnuczki nie widziała), to będa kolejne święta bez niej i bez jej,,,cudownego makowca, a te uszka ech pomarzyć,
Nie wiem o co biega z tym forum priv i o jaką laske chodzi, ale zaciekawiły mnie te bliźnieta i ta bezpłodność po ....babska ciekawość
Nic mykam prasować, mąż w pracy więc ja musze
Tosiu ja tak mam z babcia....ona mnie praktycznie wychowała i odeszla (nawet prawnuczki nie widziała), to będa kolejne święta bez niej i bez jej,,,cudownego makowca, a te uszka ech pomarzyć,
Nie wiem o co biega z tym forum priv i o jaką laske chodzi, ale zaciekawiły mnie te bliźnieta i ta bezpłodność po ....babska ciekawość
Nic mykam prasować, mąż w pracy więc ja musze
Asia_myslaca
Mama cudnownej Zuzi :)
Sprawdzenie komentow na Allegro to podstawa. Negatywy dają ludzie serio sflustrowani warto czasmi przeczytac, ale ja też mądry Polak po szkodzi,,,, ucze się na błędach.....a musze napisać.....zaczełam studia kolejne(2 miechy w plecy ale się zobaczy ;-)) Trzymajcie kciuki rachunkowość przede mna Przepraszam Was mocno,ale praca (własny interes) Zuzia i nie bradzo mam czas pisać (czytam codziennie). A pochwale się mała się spindra sama na kolanka i chce wstawac,,,,tak 5 minut i pada na kolanka :-) a ząbki mamy 4 ;-)
A mnie zaczyna gardło boleć a wigilije robie ja...wczoraj upiekłam 2 pierniki wiem wiem troszke późno ale może będą dobre:-)
A mnie zaczyna gardło boleć a wigilije robie ja...wczoraj upiekłam 2 pierniki wiem wiem troszke późno ale może będą dobre:-)
Olka1988
Ilonka - to Ty wygrałaś tą aukcję ??? Bo Ty masz jakiś nick zaczynający się na "B" a wygrał ktoś inny...
A nie jednak nie. Ktoś tylko złożył ofertę, ale wygrałaś Ty... GRATULUJE, mnie koniec aukcji dopiero czeka
A nie jednak nie. Ktoś tylko złożył ofertę, ale wygrałaś Ty... GRATULUJE, mnie koniec aukcji dopiero czeka
Olka1988
No i chyba mam dziś pecha... za moją sukienkę muszę wydać już 161zł + koszt wysyłki... a do końca aukcji jeszcze 15minut :---(
KAROLINA1986
Grudniowa Mamuśka
Laski zauważcie że te tuniki były dwie i dwie pierwsze osoby ją wygrywają a ilonka była tą drugą
reklama
Olka1988
WYGRAŁAM!!! Hurra! Mam ją za 166zł + koszt wysyłki :-):-):-)