reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

witam ... widze że tu nastrojowo:szok:
wszystkie chore. i dzieciaczki też:-(
ja tak samo chora, znaczy chora... chyba mnie zawiało bo mnie ucho strasznie boli , dzisiaj pół dnia przespałam prawie... znaczy tak na w pół bo sama z małą siedzę...
jak ona spała po południu to ja z nią.... a poźńiej ja dosypiałam a ona się bawiła w swoim pokoiku:-)

zdrówka życze chorowitki wszystkie :tak:

eliza ale się rozpisałaś z tymi życzeniami:-p ho ho ho:-D

reklama
siema laski
widze ze chorobowo..u mnie tez ale poalkocholowo...troche przesadzilam..ale w koncu raz w roku jest sylwester hihi....

a takto nuuuuuudyyyyyy...jutro jedziemy do moich rodzicow .....ilonka tylko 3 kielichy?????heehee

hej laski wszystkiego naj naj w nowym Roku:*
My trez zdychamy kazdy chory kaszle i uszy bolą...szok..

Arla pamiętamy cie kochana:) gratuluję egzaminu i ślubu:-) nie martw sie ja też cię obserwuję na nk i na gg:-)

Hejo
Eeeee tam ja nie baraszkuję ani kaca nie leczę ino jeżdżę cały dzień po sklepach :-D Ikea, Castorama :-D Kupiliśmy farbę i nowy "stolik" pod telewizor i ławę i tapetę i dziś rozpoczynamy remoncik :-D:-D Ale się cieszę:-D

Gorsza wiadomość, że Hani zamiast przechodzić to jest coraz gorzej więc jutro do lekarza i na L4, ale przynajmniej trochę po tym remoncie mam zamiar narobić porządkowanie mieszkania no i czeka mnie dokończenie całkowicie pracy mgr więc będę miała pracowity tydzień.

Marcy pochwalę się pochwalę :-D
Hania taka podekscytowana, że jeszcze nie śpi:-D Ja też chodzę na najwyższych obrotach :-D Sufit już raz pomalowany, za godz. ja zabieram się za pędzel :-D Chcę dziś skończyć sufit, a jutro ściany.

Takie łóżko kupiliśmy IKEA | Sofy rozkładane | Sofy rozkładane | BEDDINGE RESMO | Sofa trzyosobowa rozkładana
Taka będzie półka pod TV IKEA | Przechowywanie w pokoju dziennym | Regały na książki | EXPEDIT | Regał tylko ma 4 przegrody i jest na kółkach.
I taki stolik IKEA | Stoliki kawowe i stoliki nocne | Stoliki kawowe | EXPEDIT | Stolik

Wszystko w kolorze czarnobrązowym :-D Pokój będzie na zgnitą zieleń, a na jednej ścianie będzie ciemnoszara tapera z żółtymi akcentami :tak:

Myślę, że we wt. już wkleję foty :-D

reklama
Do góry