reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

Witam laseczki!
Ja jako pierwsza. Zrobiłam dzisiaj test i wyszło że jestem w ciąży. Narazie blada kreseczka ale jest, za bardzo się pośpieszyłam z testem. Jestem w szooooku, bo mieliśmy zacząć od tego miesiąca starania, ale prawdę mówiąc nie ograniczaliśmy się. Miałam wszytskie objawy jak w ciąży z Hanią, ale jakoś nie dowierzałam, myślałam że sobie to wyobrażam. Szoook

reklama
Hannah gratuluję!!!!! :-D Pipko jedna tak z zaskoczenia,aż 2 razy przeczytać musiałam :-) Kurcze jak fajnie hihi ;-) A kiedy @ powinnaś mieć?
Karolina nic źle nie robisz.Ja też przytulam jak mała się przewróci albo uderzy ale nigdy wtedy jak wymusza płaczem.
Bella może faktycznie ten katar ma podłoże alergiczne.Oby leki pomogły,bo szkoda maluszka.Zdrówka życzę :tak:
Ilonka ostatnio Iza też w galerii odstawiła akcję :-DKupiliśmy jej buty i niosła w siatce (bo ona sama) i machała tak,że puknęła się w głowę i płacz.Mój jej zabrał a ona jeszcze większy płacz,że chce siatkę hehe.No to jej oddał,ale powiedział,że ma już nie machać,bo znów się uderzy.Niby się uspokoiła,ale fochy robiła jeszcze w samochodzie hehe.

Ostatnia edycja:
hej

hannah...masakra gratuluje to urodzisz mniej wiecej tak jak ja...:-D

ilonka kochana moje dziecko niema 8 msc tylko skonczone 15msc!!!!!!!!!!!!!:-D:-D ja ci dam pipeczko jedna..hehehe

ja dzis w domu zaraz idziemy do sklpeu bo czuje ze pozniej bedzie padac deszcz....

odezwe sie jutro jak bede w pracy..papa

HANNAH gratulacje!!! podziwiam:)

agacjone...łe ale wtopa! hahah nie wiem o czym myslalam jak pisalam ze 8msc skad mi sie to wzielo? heheh wybacz zmeczona bylam. to masz tak samo teraz jazdy jak ja...hhah mozemy sie tylko wzajemnie wspierac.
Andzia kurcze ten ryk w miejscach publicznych jest dla mnie najgorszy. w domu jest inaczej bo ja nie reaguje na ryki histerii bo pozniej maly to wykozystuje. ale w sklepie to go chce uspokoić a ten jeszcze wiecej...wiara sie patrzy ze co ta robi temu dziecku, ze biedne dziecko...ale zaczynam miec to gdzies, bo przeciez ci co maja dzieci wiedza ze jest taki czas:)
mój Fliper śpi a junior fika w łóżeczku. ehh nie jest łatwo bo maly non stop chce na rekach a moj Filip patrzy na to ze łzami w oczkach:( smutno mi sie robi.

Dziękuję dziewczyny.
Jeszcze w to nie wierzę, powtórzę test za 2 dni bo wtedy jest dzień spodziewanej @, a ja się pośpieszyłam bo objawy mówiły wszytsko na TAK.
Jednak raczej test się nie myli w tą stronę skoro jest kreska bladzioszek :)

Martilla
czekam na ciebie !!!!! ale się nie stresuj.

Hannah moje gratulacje !!!!!!!!

A ja dzisiaj byłam znowu na kursie i bede jeździc codziennie. Ale jak wróciłam to oczywiście musiałam ugotować obiad na jutro , posprzatać, zrobic zakupy. No i znowu złapaliśmy się z mezem o to że nie pomaga w domu. masakra jakas znowu się zaczyna .Az szkoda gadać....

Wyobraźcie sobie ze moje dziecko usnęło na siedząco na nocniku i teraz spi w łózeczku bez gatek:)

Ostatnia edycja:
Dziękuję dziewczyny.
Jeszcze w to nie wierzę, powtórzę test za 2 dni bo wtedy jest dzień spodziewanej @, a ja się pośpieszyłam bo objawy mówiły wszytsko na TAK.
Jednak raczej test się nie myli w tą stronę skoro jest kreska bladzioszek :)

Kochana WIELKIE GRATULACJE :*** Ja też tak miałam z testem, że była blada kreseczka, a i tak jest Haneczka :tak: :-D

Ojjjj nawiązując to zachowań naszych pociech to Hania dała mi dzisiaj tak popalić, że nie wiedziałam już co z nią zrobić. Nic, ale to nic jej nie opowiada. Standardowo afera o to kto ma jej zrobić picie, o to z jakiej str. ma wejść na łóżko (po każdej próbie żadna nie była dla niej satysfakcjonująca). Lizała lizaka i o to też był płacz ciągle, bo a to jej nie odpowiadało jak sobie do buzi go włożyła, a to bez przerwy wyszukiwała na nim włosy. W końcu zaczęłam z nią układać puzle, bo nie miałam pomysłu na nic.
Znów czuje się zmęczona i dopada mnie deprecha :-:)-(

reklama
Hannah
nie czekaj kochana, bo ja już straciłam cierpliwość normalnie, będzie co ma być. A Ty dbaj o siebie i maleństwo, a właściwie maleństwa, bo teraz będziesz mieć dwa :-)

Bella
a było nie gotować mężowi obiadu ! niech się sam weźmie do roboty, a Ty na drugi raz zrób tylko sobie i małemu. Z chłopami to trzeba ostro ;-)

xTosia
Nie smutkuj mamuśka ! Dobrze,że się nie poddajesz jak mała walczy płaczem. Z czasem zobaczy,że to nic nie daje i będzie lepiej zobaczysz.

Do góry