reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

hej kochane, a moje dziecko bawi sie w chodziku juz wstał pełen radosci...
A ja tez wybywam w sobote z kolezanką:) moze jeszcze jedna da sie namówic:) nie byłam juz tez chyba ze dwa lata....szok..

reklama
Bawcie się dobrze laseczki na imprezkach :tak:
ehhh.... ja przez cycka nie moge się nigdzie ruszyć :-( postanowilam pokarmic do wiosny, więc trzymajcie kciuki żebym nie pękła :zawstydzona/y:
Wasze dzieci śpią jeszcze dużo w dzien, bo Karola mi ostatnio histerie urządza jak ją próbuję położyć :wściekła/y:no nie chce babsko w dzień spać, a wydaje mi sie, że jeszcze powinna :eek:

Witajcie
To prawda ja jestem z Leszna ale na pewno HannaH jest wrocka i chyba jeszcze ktoś ale już nie pamiętam. A może tylko wy dwie jesteście z wrocka. Tak czy inaczej ja mam 100 km do Was.
A tu taki śmieszny taniec mojego szkraba
. [ame="http://www.youtube.com/watch?v=I3Urjl_tFPU&feature=subtivity"]YouTube- Kewinek tanczy[/ame]

kurde sorrki laski za tą pomyłkę , napisałam że Karola jest z wrocka a miałam na myśli Hannah, nie wiem czemu one dwie mi się zawsze mylą:-)

Karolina
ale się uśmiałam z tego filmiku :-D

hehe filmik super:-)
A ja znów na warcie...dziś sama maż wraca zaraz ale jedzie na wigilie w pracy...pewnie wróci nad ranem...a ja sama:-( Wojtus własnie zasnał....buziołki co u was kochane...jakoś nie ma Was tu....

Marcy
a nie możesz małego przetrzymać albo kłaść go wcześniej w dzień żeby potem dłużej w nocy spał? Wykończysz się dziewczyno :-)

POST NASZEJ ADMINISTRATORKI
:"Witajcie, na naszym forum udziela sie mama 3- miesięcznej dziewczynki. Kilka dni temu jej mąż zosatł zamordowany. Zostawił ją ze strasznymi długami (około 400 tys. zł) i dziewczyna korzysta z pomocy mamy. JakoBB nie mogę robić zbiórki pieniędzy ( musiałabym mieć zgodę Miniterstwa Finansów), zresztą pewnie i tak zabrałby je komornik. Wydaje mi się, że sensowniejsza byłaby pomoc rzeczowa typu : pampersy, kosmetyki, może jakieś jedzenie :

tutaj cytat z maila przesłanego przez jedna z dziewczyn z forum:
Zbiórka na pewno będzie dużą pomocą, na chwilę obecną mam wszystko co trzeba Juliance do 6 mies. i część ciuszków na 6-9 mies. Na pewno będę potrzebowała pampersy, kosmetyki,

Jeśli ktoś chce adres, proszę o info na priva :)

Ostatnia edycja:
Witam dziewczynki kochane.

Ja tak na chwilkę, bo padam na twarz i chcę się już położyć z Hanią. My już po zdjęciach do tego teledysku. To był szlagrowy utwór dziewczyn ze Śląskiego Koncertu Życzeń. Hania spisała się nawet dobrze jak na godzinę 19:00, chociaż producent nie do końca był zadowolony, bo już na ostatnich ujęciach Hania nie chciała stać w miejscu i patrzeć na nas. Ale mam nadzieję, że wykorzystają materiał. Jak tylko wyjdzie teledysk to jakoś Wam pokażę. A póki to wkleiłam kilka fotek także kliknijcie na Foteczki Haneczki i zobaczcie.

Mąż wybył z kolegą na piwko, bo jutro mój wieczór i on mnie wozi, a ja się rozluźniam ;-) No nic kładę się spać, żeby chociaż trochę odespać. Buziaczki :***

XTosia Haneczka śliczna:)i jaka dama:-) słodkie są takie ujęcia:-)A Ty jaka tam laseczka:-)
A ja robiłam dziś test i na szczeście jedna krecha:-):-Djupi-chciałabym miec dziecko ale troszkę później:-)
Ja sama siedzę w domku,Wojtuś sie bawi ale jakiś maruda z niego troszkę dzis go przetrzymuje zeby był bardziej zmęczony....no zobaczymy...
A najgorsze ze boje sie ze ja sama jutro nie bede miała sił isc...na discko:-)

reklama
xTosia - Hania wygląda jak aniolek, nie mogę się napatrzeć na te blond włoski ;-)i taka duża dziewczynka juz jest - super :-D

Marcy - dobrze, że test wyszedl po Twojej myśli :tak: długo Twoj Wojtuś się bawi, Karola już dawno śpi :szok: życzę spokojnej i przespanej nocy :tak: na disco na pewno znajdziesz siły;-)

Karolina - hahaha.... super filmik :-D

Do góry