reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

reklama
Agacjone Grtaulacje Kochana!!!! w końcu się doczekałaś Kubusia:))) mam nadzieje ze poród nie był taki straszny.:p najlepsze jest to, że widzę ze Twoj Kubuś ma 3700kg i 53cm tak jak moj filipek jaksie urodził:_) GRTAULACJE.
ide na kawe:p

Agacjone - GRATULACJE!!! No tak bez zapowiedzi nam urodziłaś!!! Czekam tak jak i reszta dziewczyn na opis Twojego porodu i foteczki Kubusia!

A u nas nic nowego... Malutka już jest różowiutka, po żółtaczce zostało już tylko wspomnienie. Dziś troszeczkę bolał ją brzuszek, ale dałam jej herbatkę z kopru włoskiego, pomasowałam brzuszek, mała zrobiła kupę i teraz sobie śpi. Jutro chyba zadzwoni położna i powie nam kiedy przyjdzie. Oby jak najszybciej, bo nadal mamy ten kikut na pępuszku, robię go trzy razy dziennie spirytusem (70%) i nadal nie chce odpaść, zaczynam się stresować, że może coś nie tak. Zobaczę co powie położna...
Pozdrawiam wszystkie!!!

jak nie ropieje to moze i po 2 tyg odpasc a jak sie cos dzieje z nim to polcam 2-3 razy dziennie pioktaniną smarowac na patyczku do uszu

AGATKA GRATULACJE JESZCZE RAZ!!!!!

hej dziewczyny, ja już od 7 rano wiedziałam,że urodziła ale bylam do teraz w szkole i siedzialam jak na szpilkach i nie mogłam sie doczekac az wam przekaze nowine,ale widzę ze Agata się juz postarała o to :-)
a Kubuś prześliczny, taki słodziutki, niech wraca szybko to się wam pochwali:tak:

Martilla no dla mnie to była super miła niespodzianka :-)
Tym bardziej że jeszzce wczoraj Agacjone pisała i się na nic nie zapowiadało:-p
A jak tam u Ciebie samopoczucie?

andzia
ona od wczoraj od 18 leżała już w szpitalu, bo jej wody odeszły koło 17 o ile dobrze zrozumiałam także ja wiedziałam na co się zanosi, ale nie ukrywam,że zaskoczyla mnie rano mms'em ze zdjęciem małego:-) no cudo po prostu!
ja się czuję tak sobie, cały dzień w szkole robi swoje, i jeszcze zaliczenia dziś mialam a teraz to juz sesja pełną parą, a Ty jak tam?

Och jak ja się nie mogę doczekać fotek Kubunia na BB :-p
A ja się czuje taka zmęczona siedzeniem w domu.Bo pogoda nie bardzo na spacer byla.
Zaraz pójdę Izę kąpać,bo też ziewa,ale znając życie,po kąpieli się dopiero rozbryka.

reklama
hi hi zmęczy się i pójdzie spać, tym bardziej,że pogoda taka męcząca sama w sobie.
Ja też uciekam odpocząć,bo niestety jutro do pracy, także dobrej i spokojnej nocki życzę:-)

Do góry