witaj sorki, że nie na temat, ale mam pytanie jak można ustawić te obrazki z napisami Mateuszek ma już 5 lat .... Jesteśmy razem 7 lat... mogła byś mi opisać prywatnie była bym wdzięczna i jeszcze raz przepraszam za pisanie nie na temat
reklama
Mynia_82
Fanka BB :)
anade jak wejdziesz w enpr.pl w moje cykle to tam masz link do miniaturki na forum. Wklej ten link w sygnaturkę to będziesz miała taki obrazek zamiast linku
Hehe
anade, ja mam podobnie z tym wpatrywaniem się na wykres i liczę na jakieś fajerwerki ale już powoli się zorientowałam, że sam ładny wykres nie wystarczy bo ja mogę mieć cykle najbardziej książkowe, regularne i w ogóle ale jak to się mówi do tanga trzeba dwojga.
A moja druga połowa nie ma książkowych wyników
anade, ja mam podobnie z tym wpatrywaniem się na wykres i liczę na jakieś fajerwerki ale już powoli się zorientowałam, że sam ładny wykres nie wystarczy bo ja mogę mieć cykle najbardziej książkowe, regularne i w ogóle ale jak to się mówi do tanga trzeba dwojga.
A moja druga połowa nie ma książkowych wyników
Mynia_82
Fanka BB :)
A najgorsze Bzibzioku jeszcze jest to, że nawet jakby miał książkowe wyniki i Ty książkowe wykresy to też jeszcze niczego nie gwarantuje...
reklama