Witajcie
Teraz wpadłam tylko na chwilę ale postaram się przysiąść na dłużej wieczorem;
z urlopu wróciłam i cały czas jest coś do zrobienia, najpierw pranie, sprzątanie. W sobotę z kolei cały dzień spędziliśmy na działce mimo braku pogody, a wczoraj byliśmy na chrzcinach. Oczywiście jedna ciotka męża musiała błysnąć swoją subtelnością i wyskoczyła z tekstem: "no a Wy nie planujecie dziecka? lata lecą, no i dla kobiety też lepiej wcześniej bo w pewnym wieku to już różnie jest".... nosz kurrrr...... tak jakbym nie wiedziała, że mam 30che na karku....
męża zatkało, a ja z uśmiechem odpowiedziałam, że dziadkowie niech na razie jedno małe wybawią, to potem zatroszczymy się o następne wnuki. uhh... powiem Wam, że dotychczas nawet nie ruszały mnie takie odzywki... jakoś to po mnie spływało - wpuszczałam jednym a wypuszczałam drugim uchem... ale jako, że ta ciotka uważa się za chodzącą inteligencję, obycie w świecie i w ogóle nos do góry.. to tym razem sobie pomyślałam, no to faktycznie kobieto masz wyczucie i dobre maniery...
ehh.... nie ma co - już nie raz o takich przypadkach pisałyśmy tutaj, tak widocznie musi być, niestety...
a żeby rozchmurzyć atmosferę to jeszcze jedno Wam opowiem
W sobotę wieczorem oglądaliśmy z mężem film na dvd, a potem przełączyliśmy na tv i jakiś koncert akurat leciał - śpiewała wyszkoni. i mówię mężowi: "taką figurkę po dziecku to ja bym mogła mieć".
A mój mąż na to: "to trzeba się o to postarać" po czym bez słów podchodzi do mnie, podnosi, przenosi na łóżko i mówi: możemy zacząć od zrobienia sobie dziecka.
Rozbroił mnie tym tekstem hehe...
A dziś mam jakiś kryzys pourlopowy chyba, bo tak mi się spać chce, że prawie bym zasnęła w tramwaju, w pracy to samo, kawa, nic nie pomaga...
ja chce do Chorwacji!!
No i u mnie dziś 15dc okazuje się
właśnie sprawdziłam- bo jakoś kompletnie jestem wybita z rytmu enpr
zaraz może owulacyjny zrobię, bo znalazłam w kosmetyczce dwa będąc na urlopie hehe... niemniej owulki raczej nie było, przynajmniej nie czułam... hmm.. może by tak jutro zmierzyć tempkę?? hmm...