reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Cześć dziewuszki:)
Z S. było fajnie, niestety powrót do szarej rzeczywistości jest bolesny. W piątek jak mnie nie było padła baza podczas rozszerzania zakresu systemu. Fakt, że niewielu użytkowników już pracowało w systemie, ale mamy do ręcznego wklepania dane z dwóch dni... FUCK!!! Automat niestety mógłby jeszcze bardziej pochrzanić... a użytkownicy by nas zlinczowali jakbyśmy kazali im wprowadzać dane jeszcze raz...

A w naszym temacie... boli mnie od wczoraj jajnik i podbrzusze:) albo od szaleństw z S. albo owulacja się zbliża. Szans na dzidzię nie ma ale i tak się cieszę bo oznaczałoby to, że może jednak mi się wszystko powoli ureguluje...

Domiczku będziesz miała następną wizytę w moje urodziny :)

Agacynda, a co na to A.? Nie namawia do testowania?

Bzibziok co robisz dziś na obiad?

Ostatnia edycja:
Myniu mój A. jest tego samego zdania co ja. Lepiej się niezdrowo nie nakręcać, bo później jak przychodzi rozczarowanie to wcale nie jest wesoło...

Myniu, ale przynajmniej miło spędziłaś czas, a jak sobie unormujesz wszystko to i dzidzia sie pojawi, pewnie czeka aż tatuś wróci, żeby miał kto Cię wspierać:)
A dzisiaj na obiadek będą warzywka zapiekane w folii: Przepisy SzaMari coś w tym stylu.
Wczoraj zrobiłam duszone piersi z kurczaka faszerowane szpinakiem, ale dzisiaj nie mam ochoty na mięso więc zostaną na jutro a dzisiaj będą warzywka.

witajcie . nie bylo mnie przez weekend bo bylam na weselu wybawilam sie ze ohoho. u nas zaczal sie w koncu nowy cykl staran pelna geba oby tylko nie wyslali meza w delegacje.
hej Bzibzioczku w koncu kochana wrocilas a ja sie zastanawialam co sie z toba dzieje :*

nie bardzo moge mierzyc temperature bo wstaje co 2 h i karmie moje malutkie szynszylki. powiedzcie mi po ilu godzinach snu najkrtszego temperature moge zmierzyc? 3h?

witajcie . nie bylo mnie przez weekend bo bylam na weselu wybawilam sie ze ohoho. u nas zaczal sie w koncu nowy cykl staran pelna geba oby tylko nie wyslali meza w delegacje.
hej Bzibzioczku w koncu kochana wrocilas a ja sie zastanawialam co sie z toba dzieje :*

nie bardzo moge mierzyc temperature bo wstaje co 2 h i karmie moje malutkie szynszylki. powiedzcie mi po ilu godzinach snu najkrtszego temperature moge zmierzyc? 3h?

Ano widzisz zatęskniłam i wróciłam:)

reklama
Bzibzioku i dobrze, że wróciłaś bo było CIe brak:)
Czarnooczko po 3 najmniej, a jak szynszylki się czują?
Anade musisz wstawić w sygnaturkę, jak wejdzie w swój profil to tam jest taka zakładka w menu bocznym. A cykl prowadzisz na enpr?

Do góry