reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staranka od stycznia 2012.

Dobry wieczór :-)

melduję, że @ jeszcze nie ma aczkolwiek co chwilę śmigam do kibelka sprawdzić, bo płynę...
Prawdopodobnie jutro się zjawi, bo mnie dzisiaj wzięło na rysowanie. wzięliśmy też nowy regał do łazienki, więc twórczo mi dzisiaj :-) a zawsze tak mam przed okresem...
wyczaiłam nową stronę ze szmatami i kupiłam sobie dzisiaj dwie torebki ;-))

reklama
rożniczka

ja nie chce Ciebie nakrecac ani nic z tych rzeczy ale...;D ..Moim pierwszym objawem byl brak apetytu,zupelnie nic nie bylam w stanie przełknąc i mialam tak z dobry tydzien,odrazu 2kg na minusie......przeszlo mi dwa dni temu,myslałam ze nadrobie ale wczoraj w pracy zlapały mnie takie mdlosci ze szok:szok: i trzyma dalej:eek:
trzymam kciuki za temperaturke!!

agnieszka116 objawy sie ujawniły,mdłosci ...mdłosci....mdłosci...Chcialam to mam:dry:

agacynda oby to jednak nie był objaw @

Hej hej :)

Wczoraj Was tylko podczytywałam na telefonie, ale niestety coś mi mój tel nie umożliwia pisania postów, więc musiałam się wstrzymać do dziś. Na panieńskim było super! Wybawiłam się także ok, wczoraj zrobiliśmy jeszcze z mężem wycieczkę rowerową 40km także dzień spędzony aktywnie :) Dziewczyny dziękuję bardzo za wszystkie kciuki i wiarę, ale tempka dziś poleciała z hukiem w dół więc jakby nie było to @ będzie jutro lub pojutrze, zresztą szyjka też już mi się otwiera, piersi bolą jak zwykle więc nic z tego.

Noelle jeszcze kochana będziesz miała dosyć tych dolegliwości ciążowych i będziesz z rozrzewnieniem wspominała, że tak bardzo chciałaś je mieć :) Na wszystko masz jeszcze czas Kochana :)
Agnieszko cieszę się, że jesteś już spokojniejsza :) Objawy masz także wszystko jest ok i tak będzie do końca ciąży :)
Aśka witaj :) Też uważam, że jak lekko okłamiesz lekarza to nic się nie stanie a przynajmniej będziesz wiedziała co jest grane i czy wszystko z Wami w porządku.

Przepraszam, że nie wymieniam tutaj wszystkich moich kochanych dziewczątek ale o Was także pamiętam i ściskam mocno :)

Heh no i widzisz Noelle i Ciebie dopadło :)
Różniczko u Ciebie na bank coś się święci i ja już wiem co :) Tempka piękna na jednym poziomie więc... :)

Witajcie!
widzę, że wszystkie chyba korzystałyście z weekendu:)Ja niestety już w pracy siedzę, strasznie śpiąca i zastanawiam się jak dotrwam do 16:00, za oknem deszcz i mgła pogoda prawie jesienna i temperatura w zasadzie też.

Fajne te Wasze objawy, codzienne rzyganie musi być mega przyjemne :]
ALG gratuluję ziarenka, jejku niedawno czytałam o tym, że chyba zrobisz test już... :) a teraz biegasz do lekarza oglądać małą fasolkę. cieszę się :)
Agnieszka nie martw się, kuzynka miała podobnie jak ty, liczyła na serduszko, a tu tylko pęcherzyk. Ginka mowiła, że owulka była późno.
Margotka oby twój wykres wyglądał jak ten Obserwacja cyklu - enpr.pl :)
Jejku chciałabym każdej z Was cos napisać, ale tak dużo Was, że nie ogarniam. Trzymam kciukasy za wszystkie! :)

hej dziewczynki
Noelle ciesze się że Cie mdłości dopadły :) U mnie jest coraz gorzej wystarczy ze lodówkę otworzę zaraz lecę do kibla , a o wchodzeniu do kuchni nie ma mowy

Ale tuta wczoraj cichutko było

A gdzie Mynia się podziewa??ciekawe jak weekend z S:)
No i Sihaya gdzieś znikła po urlopie zamiast nam poopowiadać o urokach wakacji w Chorwacji.
Agacynda, który to już dzień Twojego cyklu??

reklama
hej laseczki:*
buu u mnie pada deszcz i tak zimno jest! mialam robic pizze ale tak mi się nie chce po drożdze jechac do sklepu...len mnie dopoadł:zawstydzona/y:
chciałyście objawy to macie:-D choc wymiotów to nie zazdroszczę. raz miałam i wystarczy. za to mnie męczy cięgle lejąca się krew z nosa i glowa często boli. ale przyjmuje wszystko z pokorą:) i odliczam do następnej wizyty czyli do 12.09 ale nie wiem czy też bedzie usg. tak lubię oglądacmalucha.

dziś mam miec gościa ale weny na nic nie ma...eh...dobrze, że sernik jest jeszcze.

buziam Was wszystkie i trzymam kciuki za testujące:* A no i witam nową staraczke:)

Do góry