reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka od stycznia 2012.

Naskrobałyście tyle, że pewnie połowy nie doczytałam:szok:
Jesli chodzi o biuścik to ja mam z was najmniejszy :zawstydzona/y:Na szczęście mężulowi się podoba :-D Mówi, że idealnie pasuje mu do dłoni :tak::zawstydzona/y:Więc jest ok:-D
Co do tabsów, to mi ładnie wyregulowały cykl, bo odkąd nie biorę (2 lata) mam równo co 27 dni ( tylko ostatni miałam 30) i @ trwa 2 dni. Jestem więc zadowolona.
Mam nadzieję,że obecny cykl będzie trwał 9 miesięcy:-D
mgiełka2008 jestes cm wyższa ode mnie :-)

reklama
Mgiełko mnie głowa bolała w dzień kiedy wzięłam pierwszą tabletkę CLO i to bolała tak, że cały dzień i myślałam, że padnę. Na szczęście w kolejnych dniach było już dobrze.

Domickw mi gin przepisał CLO na 4 cykle, ale powiedział że jak po dwóch nie będzie dzidzi to mam przyjśc do niego.

MARGOTKA też bym chciała dostac coś na dzidzię:-D ale cos czuje, ze przy moim szcześciu i nieregularnych okresach to szybko w ciaże nie zajde:( pewnie nawet na 2013 sie nie zalapie. mówie Wam ja to mam takiego pecha w zyciu jak ****** przemilcze:p trzymam za Ciebie kciuki. uda się!!

Domickw ja się już nie zabezpieczam od jakichś dwóch lat... Ale dopiero od roku zaczęliśmy się starać tak wiesz z wyliczaniem itd i tak nic nie wychodzi, z medycznego pkt widzenia wszystko jest ok a dzidzi brak :( Ale mam nadzieję, że niedługo się to zmieni. To mój pierwszy cykl z CLO, wcześniej nic nie brałam więc zobaczymy :) Dziękuję za kciuki :) Za Ciebie również trzymam :)

Jezu dziewczyny! Tempo macie takie że człowiek nie nadąża za Wami ;-)

Wreszcie wróciłam z miasta. U gina siedziałam do 12.20 bo przysżło az 10 ciężarnych! Dostałam cytologię na sprawdzenie po leczeniu, usg piersi i narządów rodnych idę na nie za tydzień. Muszę takie badania (poza cyto, którą robię co pół roku) robić min. co 2 lata bo jestem w grupie ryzyka. Moja mama miała nowotór i ma usunięta pierś. Ja więc stwierdziłam, żę trzeba się pilnować bo im wcześniej zdiagnozowane ewentualne problemy zdrowotne, tym lepiej.

Powiem Wam, że straszna płaczliwość mnie dziś dopadł. Łatwo się irytuje i od razu łzy mi lecą... ach te hormony ;-)
Z moim mężusiem stwierdziliśmy, że w tym cyklu przytulamy się bez ciśnienia kompletnie. Jak zauwazymy że są dni płodne to może trochę częściej niż 2-3 dni ale na kompletnym luzie :tak:

u mnie to jest 4 cykl z clo, no ale jak sie ma męża na wekenedy to chyba wogóle bezsens zeby to brać, więc jak teraz nie wyjdzie to daje sobie spokój z clo, trudno będzie co ma byc i chyba zmienie lekarza, żadnych badań, nic tylko starać się ehhh

uff doczytalam wszytstko-powiem Wam ze jestescie PLODNE jak holera- teraz to sie musi przedlozyc z forum do sypialni!
jem chipsy i zagryzam czekolada....pms jak nic;/ do tego wszystkiego jak wrocilam ze sklepu przez ponad 15 minut szarpalam sie z kluczem - nie moglam tego ustrojstwa wyjac z drzwi!!! myslaqm ze sie rozbecze na tej klatce schodwej ;/ szarpala, ciagnelam, prosilam delikatnie zytby laskawie wyszedl z tych pie..olonych drzwi, nawet go kremem posmarowalam- a on nic! se mysle nie ma rady ide do sasiada-mamy w klatce obok takiego milego Pana- i o tej godzinie to tylko onj w domu jest- reszta w pracy- pognalam wiec do niego co tchu i mowie ze klucza wyjac nie moge ze cos sie stalo, cos popsulo i ze pomocy potzrebuje- Pan sasiad tak sie przejal ze polecial za mna bohatersko , wbiegl dziarsko mimo swych 70 lat na 3 pietro- po czym przekrecil klucz i go wyjal- infosmujac mnie z usmiechem ze klucza sie nie da wyjac jak jest w pionie- musi byc w poziomie....oblalam sie takim rumiencem ze masakra...ja tu mieszkam prawie 2 lata! codziennie zmaykam i otwieram te drzwi nascie razy!!! PMS jak nic!

reklama
dziewczyny
a może ja mam niedrożne jajowody? hmmm już chyba na głowę dostaje haha, no bo tak sobie myślę, że Oliwie mam, w ciąże zaszłam jesienią ( jedn cyklo z clo) jak tylko mąż wrócił z Afganistanu, niestety poronienie... potem od marca znowu mam clo.... i nic!!! a poza ostatnim cyklem co nie była na clo ale raczej staraliśmy się w te dni próbować .... no a na marginesie to ja wam powiem że ja jestem panikara, boję się strasznie bólu hmmm

Do góry