reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka od stycznia 2012.

wróciłam z pracy, odebrałam Fifka, ledwo was doczytałam tyle naskrobałyście. Głowa okrutnie mnie boli tak pogoda się zmienia, najchętniej bym poszła spać ale niestety:-:)no::angry:

Bałagan w domku ale nic nie dam rady zrobić niech Łuki przyjeżdża :-(

reklama
dziewczyny
a może ja mam niedrożne jajowody?

Mgiełko ja tez się nad tym zastanawiałam... zwłaszcza jak mi gin powiedziała, że jeśli do 6 cyklu nic się nie uda to będziemy je badać..
6 cykl minął a o badaniu drożności cisza... i szczerze mówiąc cieszę się, bo jeśli coś to strasznie się tego boję... a ja w przeciwieństwie do Ciebie;) panikarą nie jestem hehe po prostu boję się tego badania, bo dużo złego słyszałam - znając życie pewnie połowa z tego była na wyrost i przesadzona no ale głowie to wystarczyło i już myśli swoje...
mam nadzieję, że ani ja ani Ty nie będziemy musiały mieć robionej tej drożności...

Raaany, szalone kobiety tyle pisać....i jak ja mam to wszystko ogarnąć.
W pracy mam urwanie głowy nawet nie miałam czasu się martwić, że @ dostałam brzuch boli okrutnie, leje się jak z kranu, żar z nieba a ja staram się udawać, że tego nie zauważam.
DO końca tygodnia juz sobie z Wami dużo nie popiszę bo jeżdżę gdzieś codziennie, a jak będzie tak jak dziś to nic tylko sobie w łeb strzelić. Czytałam o Waszych rozmiarach biustów i aż się obśmiałam ja sie martwiłam, że moje D to strasznie dużo - u mnie w domu mama mi mówiła, że to donice:)

No Sailor, ale temperaturę to Ty masz piękną całkiem jakby coś z tego miało się wykluć:tak:;-)
od wczoraj to jakiś maraton tu panuje, ja właśnie sobię gotuję bób (cały ro zawsze na niego czekam).

Bzibzioczku ale mi smaka narobiłaś. Ja za to zaraz idę ugotować makaron. Będzie sałatka z surimi i makaronem. Taki mnie smak naszedł :-D
Patrzyłam na intrnecie i faktycznie mogło być za wcześnie. Babka mi podawała wynik przez telefon więc dokłądnie nie wiem jaką mają skalę ale z tego co zrozumiałam negatywna więc...poczekam zobaczę co się wykluje.
W tej straconej ciąży też mi teścior późno wyszedł.

Myniu zwracam honor;) Twój S. odpisał mi ale wczoraj wieczorem dopiero hihi a ja dopiero teraz odczytałam;) tylko biedny zdezorientowany nie wiedział kim jestem:D wytłumacz mu proszę:)

Sihaya:) Widzę,że już zdrowa:) ale w taki upał rehabilitować maluchy to współczuję:) Wiem, że odpisał i wiem że zdezorientowany:) Może nawet troszkę nieufny, może sobie pomyślał, że go chcę sprawdzać czy odpisuje obcym, ładnym dziewczynom :) Wcześniej nie mówiłąm mu o naszym stowarzyszeniu staraczek ale wczoraj wszystko mu wytłumaczyłam:) Zadowolony, że z Wami piszę:) Wypytał ile nas jest, jakie macie imiona, w jakim wieku jesteście, czym się zajmujecie zawodowo, czy wszystkie mieszkacie w Polsce, o mężów wypytał.. o wszystko :) aż czasem nie znałam odpowiedzi:) Aha i kazał Was wszystkie pozdrowić :) Ale nie omieszkałam podkreślić, że jedynie ja i Agacynda bez pierścionków, przy czym Agacyndzie A, już proponował wsadzenie dupki do samochodu i jazdę na zakupy a mi on jeszcze nie :) Śmiać mi się chcę bo przy każdej okazji do tego nawiązuję :)
Sailor... następna beta ma wyjść ciążowa bo ja tak chcę :)
Bzibzioczku współczuję z powodu @ wstrętnej i harówy w pracy.
Ja jestem tak zmęczona i tak mnie wszystko boli, że na obiad gotowe pierogi z serem:) Agnieszko, Twoje ulubione tylko nie ze śmietaną, a z musem truskawkowym:)

reklama
Do góry