reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

Oj Czarni :-( cieżkie o nasze życie... Ja to się tak boje, że znowu nie donosze o ile w ogóle zajde, że szok... Jak drugi raz poronie tfutfu odpukać oczywiście, to ja już chyba odpuszcze :( Już to mówiłam do męża,że kupie psa i tak jak rodzice moi mojego Irysa kochają jak własne dziecko, tak i ja będe kochać psa... gdzie jest sprawiedliwość na tym świecie, no gdzie????? Bóg jest sprawiedliwy mówią... sranie w banie... sorry jeśli uraziłam te dziewczyny, które bardzo wierzą... Ja jestem katoliczką, bo jestem (apropo's wczoranszej gatki o wierze), mam chrzest, komunie, ale nie mam bierzmowania i jak pomyśle, że mam je zrobić do slubu Kościelnego to robi mi się mdło....W ogóle to ja musze przedyskutować temat wiary z moim mężem, bo tak się zastanawiam jak z dzieckiem będe chodzić do Kościoła??? no masakra, dla ściem tylko po co??? Mój mąż nie chodzi w ogóle do Koscioła tak jak i ja,wiec nie wiem jak to bedzie:eek:

reklama
Oj Czarni :-( cieżkie o nasze życie... Ja to się tak boje, że znowu nie donosze o ile w ogóle zajde, że szok... Jak drugi raz poronie tfutfu odpukać oczywiście, to ja już chyba odpuszcze :( Już to mówiłam do męża,że kupie psa i tak jak rodzice moi mojego Irysa kochają jak własne dziecko, tak i ja będe kochać psa... gdzie jest sprawiedliwość na tym świecie, no gdzie????? Bóg jest sprawiedliwy mówią... sranie w banie... sorry jeśli uraziłam te dziewczyny, które bardzo wierzą... Ja jestem katoliczką, bo jestem (apropo's wczoranszej gatki o wierze), mam chrzest, komunie, ale nie mam bierzmowania i jak pomyśle, że mam je zrobić do slubu Kościelnego to robi mi się mdło....W ogóle to ja musze przedyskutować temat wiary z moim mężem, bo tak się zastanawiam jak z dzieckiem będe chodzić do Kościoła??? no masakra, dla ściem tylko po co??? Mój mąż nie chodzi w ogóle do Koscioła tak jak i ja,wiec nie wiem jak to bedzie:eek:

Kropka, uważam że każdy powinien zyc w zgodzie ze sobą...po co przed kimś udawac..po co chrzcic dziecko jeśli nie będzie się go wychowywac w wierze...gorzej jeśli ma się rodzinę bardzo wierzącą, wiem że czasem dla świętego spokoju może i warto?...nie chyba nie...

ja niestety się przeziębiłam...gardło i nas w fatalnym stanie. A muszę jutro iśc do pracy, nie ma niekogo na zastępstwo..buu..i martwię się o nasze starania...:(

aa i mówiłyście o wakacjach :) już niedługo dziewczyny :) chociaż do tego czasu planuje isc na zwolnienie ;). my w maju lecimy do gdańska :) za 99 zł bilet lotniczy, fajniutko, na 4 dni:)

A ja siedzę i się zastanawiam co bym zjadła na obiad/kolację. Macie jakieś pomysły? Bo ja kompletnie żadnego dzisiaj...

Cześć Kobietki, ja was sobie czytam potajemnie :) jakoś nie najlepie j się czuję,ciągle nie dospana,często mi niedobrze. szkoda tylko ze to nie oznaki ciązy a niewiadomo czego :baffled: Musze porobić sobie jakies badania krwi bo dawno dawno temu robiłam i zobaczyć czy wszystko jest ok.
groszek gratuluję maleństwa w brzuszku :tak::tak:
Lista coraz bardzie czerwonawa się robi :)

Co do Kościoła Katolickiego to ja od 6 lat nie byłam ani razu, nie wierze w to co tam się dzieje...Ja moich dzieci nie ochrzcze na 100% a ślub też mieliśmy cywilny bez księdza :)

A co to planów wakacyjnych to ja uwielbiam góry, Agus_86 zazdroszcze ę ci Krakowa :eek: tam jest tak pięęęęęęęęęknie :) W tym roku chyba teżsie wybierzemy w tamte strony, no albo jeszcze Wrocław bo mój mąż chwal i a ja nie byłam.....;-)

Agacynda a ci zazdroszcze takich sąsiadów :-D też oglądam PM.
JA to nie wiem jak to jest wśród takich sław życ o u mnie to dziura jest jakaś, stąd to raczej wyjeżdzają do metropolii a conajwyzej na wakacje ktoś przyjezdza, ale ja nie spotykam ,słysze po fakcie :baffled:

kropka nie rób tego bierzmowania mój mąż nie ma i teraz jak przyjęliśmy księdza po Kolendzie to powiedział ze najpierw slub potem bierzmowanie bo mamy dziecko... to jest ciekawe... ja nigdy nie pojmę naszej wiary....
A kolacja mmm sama nie wiem ale juz głodna sie robie :)))

hej ..
wreszcie relaksik :] wziełam się dziś za sprzątanie :D miałam pałera ... jeszcze mi zostały 2 pokoje do sprzątnięcia ale to już jutro :-D a jak tam Wam minął dzionek ??

reklama
Do góry