reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka od stycznia 2012.

no dwie godziny i 14 min. i do domu hurra!
porobiłam dziś dużo rzeczy i wogole staram się byc taka pogodzona z losem no bo i co zrobić pracować trzeba ehhh
czasem mnie tylko złapie dół tak ściśnie w środku, że teraz bym już była w polowie ciąży.... a tu d.pa blada
u mnie jakieś suchości zdurniałąm kompletnie
w poniedziałek idę do gina to mi powie czy owulacja była czy nie, bo powiem wam że chyba ja nie umiem tego określić no bo jajniki moga boleć przecież a owulacji mogło nie być...

reklama
Oj dziewczyny my to mamy przerąbane... próbuje się do dzwonić do gina, ale nie odbiera, na wieczór mam wziąć 3 tabletke estrofemu, ale chce z nim pogadać, że nie moge go brać. Spuchłam jak bania, na oczy ledwo co widze, a obrączki z palca to w ogóle nie moge ściągnąć (zawsze była lekko luźna) Zpytam go czyw ogóle jakie wskazanie jest żeby brać te wszytskie piguły :crazy: może by spróbować z 1, 2 cykle bez wspomagaczy ja już nie wiem normalnie. Na pewno tego estrofemu już nie będe brać, bo to jest jakaś masakra normalnie :/

Kropka lepiej sie próbuj dodzwonić możliwe że to jakaś alergia....
żeby Ci tylko nie szakodziło....
opuchlizna to objaw uczulenia .
jesteś na coś uczulona ?

dziewczyny a ja z innej bani
zauważyłyście że większość naszych córeczek na tym temacie ma na imię Oliwia? haha
Mamy Oliwek wystąpcie !!!

Tak ale na jeden antybiotyk i niektóre składniki farby do włosów. Ja bardziej myśle, że to woda w organiźme tak się zatrymała.. kg do przodu w ciągu 2 dni to nie jest normalne... brzuch mam wywalony nawet na czczo. Gin przyjmuje dzisiaj od 14 do 20, wiec nie wiem czemu nie odbiera... napisałam mu smsa że proszę o kontakt. O nieee ale się wkurzyłam :wściekła/y: a wkurze się jeszcze brdziej jak kaze przyjechać, tylko w sumie nie wiem po co, bo mam @ Ja zpapytam czy te wspomagacze wszytskie to koniecznosć, jaki sens jest brania clo, jesli mam za cienkie endometrium, a estradiolu na endometrium nie moge brac... błedne koło się zamyka :angry:

też sie melduje mama Oliwki :))

już jakiś czas temu zauważyłam że nas jest kilka tylko moja Oliwka to jest mojego męża ja chciałam inne imię....
Już po obiadku najedzona ale smutna.... Rozmawiałam z moją siostrą z którą na stałe mieszka w uk nie gadałyśmy ze 2 miesiace i zaczęła wypytywać i doszłyśmy do momentu mojego poronienia ;( i sie od nowa zaczęło... A tak nie chciałam zeby to wyszło żeby potem nie miec telefonów i żeby mnie każdy pocieszał... ah....

Czarni głowa do góry trzeba o tym zapomnieć, wiem, że to ciężkie... u mnie dzięki komuś też często ten temat wraca... i też boli, ale już co raz mniej... trzeba to rozumieć w ten sposób, że dobrze, że to się tak wcześnie skończyło... Słuchaj moja mama 11 lat temu zaszła w ciąże, wszytsko było ok, dolegliwości ciążowe itp, chłopak się rozwijał dobrze nawet bardzo dobrze, w 5 miesiącu moja mama obudziła się, bo zrobiło jej się mokro... odeszły jej wody... szybko do szpitala... nie chciel jej zrobić zabiegu tylko wywołali poród, bo tak zdrowiej... nic nie dało się zrobić, bo jak dziecko ma żyć bez wód... a na tym etapie ciąży (żeby to było z 3 tyg pozniej) to wiadomo inkubator szpitalne dojrzewanie dzieciątka... żaden lekarz nie umiał powiedzieć czemu tak się stało. :-( Jestem jedynaczką, mąż mojej mamy kawalerem był jak się poznali... nie ma swoich dzieci, po tym koszmarze już więcej razy się nie zdecydowali na dziecko...

Gin oddzwonił do mnie. Odstawić wszytsko w tym cyklu, w 13 dc na wizytę czyli 30.03 na g. 14. Czytałam gdzieś, że właśnie po odstawieniu leków typu clo i lutka dużo kobiet zaszło w ciąże... może i będzie tak ze mną... musze kupić testy owulacyjne te apteczne, bo teraz nie wiem kiedy będzie owulka

reklama
wiem kropko powinnam zapomnieć staram sie ale takie sprawy zawsze wrócą... moja bratowa zaszła w ciaze wszystko było ok w12 tygodniu poszła na usg i okazało sie ze płód już. 3 tygodnie nie żyje... i też dała rade... choć na pewno pamięta w tym bardziej że to sie stało 26 maja w dzień matki i dodatkowo w jej urodziny... dlatego ja nie chciałam nikomu mówić i żebyśmy z mężem przecierpieli to razem i dalej mogli żyć a ona jak to siostra zawsze widzi ze cos nie tak i draży drąży aż sie dowie....

Do góry