Pyscek
:)
haha znam to skądśA ja zaraz po kolacji lece sprzątać. Mam czas do 20.30 bo mąż wróci i podepcze jak podłoga nie zdąży wyschnąć
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
haha znam to skądśA ja zaraz po kolacji lece sprzątać. Mam czas do 20.30 bo mąż wróci i podepcze jak podłoga nie zdąży wyschnąć
Agacynda a ci zazdroszcze takich sąsiadów też oglądam PM.
JA to nie wiem jak to jest wśród takich sław życ o u mnie to dziura jest jakaś, stąd to raczej wyjeżdzają do metropolii a conajwyzej na wakacje ktoś przyjezdza, ale ja nie spotykam ,słysze po fakcie
Ineska a skąd jesteś? bo ja to kocham Mazury... oj był czas, że co roku pod żagle jeździłam... choć z roku na roku zmieniały się jakoś tak na gorsze wydaje mi się... ale i tak uwielbiam
a co kochana będziesz oglądać ?? mam ochotkę na jakiś film ... może koszmar z ulicy wiązów sobie oblukamA ja idę pod prysznic i do łóżeczka kolacyjka..... chyba zjem brokuł bo coś za mną chodzi..... a w łóżeczku seans filmowy zaczynający się od 20 )) jak kompa nie wyłączę potem zajrzę....