reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka od stycznia 2012.

Ja nie będę mówić, bo u mnie zamieszanie jest. Niby we dwoje, ale dwa mieszkania utrzymujemy... Także napewno idzie bardzo dużo.

reklama
Sihaya ja kupowałam testy owu z allegro i owulacyjne są do nieczego...
Zawsze jedna kreska jest bledsza po @, w połowie cyklu itp ja robiłam po moinitoringu i wiedziaąlm, że owulka lada dzień będzie i co i blada kreska wychodziła... Lipa straszna te testy...

no to dupa zbita, że się tak wyrażę... na szczęście nie kupiłam ich dużo...
w sumie ja zwykle czuję mniej więcej owulkę, testy chciałam tak dla upewnienia się, więc powiedzmy dramatu nie ma... z drugiej strony wydając kasę chciałoby się wydać na coś "konkretnego" a nie na "ściemę sprzedającego", ehh...
dzięki za informację:)
cóż człowiek uczy się całe życie... :)

Kropeczka ja tez uwielbiam Wisle i Szczyrk :tak:

Jesli chodzi o wydatki to u mnie inaczej sie to liczy :-p

Milusio:) że tak lubicie moje okolice:)

choć ja bardziej od nich lubię krynicę zdrój;] ale to pewnie dlatego, że wisła, szczyrk to od dziecka na wyciągnięcie ręki, więc jakby "żadna atrakcja", za to krynica... <aaaaaachhhhhhhhhhhhhh> oj tam to bym jeździła na okrągło.... :)

no to dupa zbita, że się tak wyrażę... na szczęście nie kupiłam ich dużo...
w sumie ja zwykle czuję mniej więcej owulkę, testy chciałam tak dla upewnienia się, więc powiedzmy dramatu nie ma... z drugiej strony wydając kasę chciałoby się wydać na coś "konkretnego" a nie na "ściemę sprzedającego", ehh...
dzięki za informację:)
cóż człowiek uczy się całe życie... :)

Nie no może Twoje będą ok. Ja też sobie zamówiłam i sie cieszyłam,że tak tanio, ale syneczki (Anetka) napisała, że właśnie one są nic nie warte i, że jednocześnie zobiłam taki z allegro i z apteki i ten z apteki jasno okreśłił zbliżającą się owulke, a na tym z allegro ciągle blada krecha... Spróbuj może Twoje będą ok :tak:

Dziewczyny a powiedzcie (uwzględniając oczywiście ilość osób w rodzinie) ile na samo jedzenie, śroki czystości itp bez opłat wydajecie miesięcznie? Ja staram się mieścić w 1500 (w tym płace za telefon), ale nie zawsze się to udaje -no ja jeszcze ok 150 zł na fajki wydaje

hmm... ciężko to policzyć, nas jest póki co tylko dwoje... plus kicia;] w tysiącu myślę się mieścimy spokojnie... ale do tego dochodzą jedzenia poza domem i wiadomo różne sytuacyjne wydatki .. trudne pytanie zadałaś;)

Wisła jest super mu zawsze roberki i hejaaaa po górach i dolinach :-):-):-)

o do estrofemu, który wczoraj wzięłam 2 dzień, 700 g na plusie, rano wstaje to mam buzie troche suchnięta :/ pije dużo wody i mało sole, ale to i tak niewiele pomaga...

Nie no może Twoje będą ok. Ja też sobie zamówiłam i sie cieszyłam,że tak tanio, ale syneczki (Anetka) napisała, że właśnie one są nic nie warte i, że jednocześnie zobiłam taki z allegro i z apteki i ten z apteki jasno okreśłił zbliżającą się owulke, a na tym z allegro ciągle blada krecha... Spróbuj może Twoje będą ok :tak:

a które to były?

Ale wakacyjnie się zrobiło:laugh2:

No my po wizycie Katar nie groźny więc mamy tylko zakraplać wodę morską i podawać prospal bardziej asekuracyjnie :tak: gorzej z dłońmi i stopami lekarka nie ma pojęcia od czego to, dała maść i mamy się pokazać w piątek lub poniedziałek

JA mam ogromiastego lenia ale to mega lenia nic mi się kompletnie nie chce:zawstydzona/y:

reklama
ok:) jak mi przyjdą to zobaczę czy to te same...

...o kurde... zauważyłam właśnie, że zrobiłam się "wdrożona" heheh :D jeszcze trochę i będę się tu czuć jak w domu;) heheh

Ostatnia edycja:
Do góry