reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Ale dzisiaj test robiłam, który można zrobić w pierwszy dzień miesiączki i do tego betkę(w czwartek), która daję pewność także dupa blada. Ale najgorzej, że mam tabletek tutaj tylko u rodziców zostawiłam a do rodziców jadę na weekend cały. Także nie wiem. Jak nie dostanę do przyszłej środy to pójdę do gina ale powinnam dostać.
Sam gin powiedział, że nie wiem czym jest to spowodowane bo przecież od stycznia biorę na wywołanie i co miesiąc chodzę na bete, żeby potwierdzić bądź wykluczyć ciążę, a u mnie ani ciąży ani @ także nie wiem o co chodzi. I to mnie martwi najbardziej bo zawsze miałam 28/29 dni cykl a teraz szok. Nigdy tak mi się nie zdarzyło. Także teraz kurna trudno mi powiedzieć kiedy i czy w ogóle mam owulacje. W przyszłym miesiącu muszę iść na badanie tarczycy bo coś mam podejrzenia. Ale jak się okaże najgorsze to nie wiem kiedy ja w ciąży będę skoro są trudność z zajściem z chorą tarczycą.

Anke czy ja dobrze rozumiem @ spóźnia ci się już hoho byłaś u ginka stwierdził jakiś pęcherzyk, poszłaś na betę która była mała, dostałaś dupo na wywołanie @ w mniemaniu lekarza i teraz moje pytania

czy byłaś na betce drugi raz bo może betka ci przyrasta ale na innych poziomach

ja bym się wybrała jeszcze do innego lekarza i wysłuchała jego zdania może jednak ciąża jest ;-)

Witajcie kobietki

Nie wytrzymałam i rano zrobiłam test,i wydaje mi się,że w miejscu gdzie powinna być druga kreska jest jakiś cień.

W piątek już chyba powinno być widać coś więcej.

a mi dla potwierdzenia porannego testu chyba zaczyna się @
później zaktualizuję i wkleję listę, teraz lecę kończyć obiadek <mniam>

hej dziewczyny
kurcze a mnie coś pobolewa prawy jajnik, wczoraj był ostatni dzień brania clo, dziś jest 8dc i śluz dużo i mleczny więc coś chyba się rozkręci w tym cyklu a jak to jest u ciebie Czarni? aha super fryzurka mniam

monika kciukasy mocno mocno :)
Mgiełka u mnie widac wszystko na wykresie początkowo duża ilość białego gestego śluzu w ostatni dzień brania clo pojawił sie śluz rozciągliwy teraz mam wodę powiedzmy na przemian z delikatną ilością rozciągliwego. co do jajników to też mnie bolały szczególnie w nocy jednej nocy spac nie mogłam tak mnie wszystko bolało a teraz na przemian i jest to delikatne...

reklama
Nie dziękuję na razie,żeby nie zapeszyć.

Czarni ja w tym cyklu też miałam taki wodnisty śluz, a rozciągliwy pojawił się tylko jednego dnia wieczorem.

Ostatnia edycja:
Do góry