reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Hej. Beznadziejny dzień znowu buro, szaro fuuuuuuu. Nic się nie chce. Ja w pracy siedzę i nawet ludzi nie ma i tak się dłuuuuży...Najchętniej bym zamknęła i poszła do domu. Ale po pracy idę na zakupy muszę jakieś ubrania kupić.
Pozdrawiam. OO właśnie u mnie słonko zaświeciło :)

u mnie też ponuro... :-( byłam z Oliwcia na spacerku chociaż trochę.... ja chce wiosnę a jest mi tak od 2 dni zimno ze mnie juz to wkurza taka mam wysoką temperature ciała i tak mi zimno wszystko na odwrót.... Anke jak tam @

a test? to juz kawał czasu...

Byłam u lekarza i był jakiś pęcherzyk ale dla pewności kazał zrobić mi betę ale nic nie wykazało także dupka blada. A kazał brać duphaston 2x1 przez 5 dni ale brałam przez 4 dni a spaliśmy u moich rodziców i już wczoraj nie wziełam 2 tabletek. Nie wiem czy nie za mało.
Ale dzisiaj dla pewności zrobił test ciążowy i wyszła jedna krecha i także wiesz. Nie wiem czy ja normalna jestem bo na 100% lekarz powiedział, że nie jestem w ciąży a ja nadal szukam ;p:-p

reklama
Do góry