reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka od stycznia 2012.

Anuszkowo........@16.02.2012-------II
Andzia 19............@19.02.2012-----II
Matyjasowa.......@21.02.2012------II

Anna2101...........@ 22.02.2012/24.02.2012
Nenete...............@23.02.2012------II
rozab.................@25.02.2012-------II

Edyta01............@ 01.03.2012(1)
Crazy Girl..........@ 01.03.2012------II
Anke24...............@03.03.2012(2)
Anka84200..........@ 04.03.2012
Wesoła kobietka ...@04.03.2012-----II
pati_pati..............@09.03.2012......II

Sailor_moon.......@13.03.2012
Groszek ............ @ 16.03.2012(2)
Kropka................@16.03.2012 (3)
Moni-ka..............@16.03.2012 (4)
Karola_2907........@17.03.2012
malena100..........@24-25.03.2012
Lanjaa.................@27.03.2012(1)
K@ti@..................@29.03.2012 (12)
Czarni..................@30.03.2012 (18)
*AgA*................@31.03-04.04 2012 (3)
grzanka90............@ 03.04.2012 (4)
Zonqa...................@06.04.2012
Agacynda..............@06.04.2012 (5)
Agus_86................@01-06.04.2012 (2)
Mgiełka2008.........@06.04.2012 (6)
Pyscek .................@27.04.2012 (10)

reklama
Hej dziewczynki
zmieniłam u siebie datę planowanej @,
u mnie wekend minął spokojnie, dziś do pracy buuuuuu, wcale mi się nie chce, poza tym to widziałam dużo tematów,
ja od wczoraj trochę na diecie, nie jem chleba, ziemniaków, słodyczy no i wieczorami nic... zobaczymy co z tego będzie bo waga mnie dobijała
ja już czwarty dzień clo ( biorę wieczorami, żeby ewentualne skutki uboczne nie dały mi w kość), więc jeszcze dziś wieczór, jutro no i gdzieś od piątku myślę że można zacząć starania.... sama nie wiem czy zainwestować w testy owulacyjne? ostatnio na clo to mi szalały kilka dn wychodziły pozytywne, a mój lekarz stwierdził, że to tylko wydawanie kasy, chyba poobserwuje swój organizm, na śluz raczej nie mam co liczyć, normalnie jest go u mnie prawie wogóle a już po clo to już pewnie go nie będzie.
Zmykam szykować córe do przedszkola , buzia odezwę się z pracy

Czesc Dziewczynkom z rana.
Jestem MEGA wkurzona! Wyjechalam z domu godzine wczesniej na kolokwium i dopiero teraz udalo mi sie dotrzec do szkoly. Jestem pol godziny spozniona i nie wiem co mam zrobic. Jaja jakies!! Poltora godziny jechalam 7 km!!! Zenada wielka!

Agatko szybciej byś piechotą zaszła :-D
Wogóle cześć laski te które prosiłam to sie nie ode zwały oprócz Edytki..... a co tam z Kinga... też jej dawno nie było chyba że posty mi gdzies migneły..
Ja coś dzisiaj mam dobry humor od rana chyba dlatego że ide do mojej ciężarnej na zdjęcia usg małe zakupy dla maleństwa poogladac i te najwspanialsze ciuszki :tak:
dom prawie już ogarnęłam ide jeszcze cos zjesc i mała budzic bo to jak zwykle śpioch :)

Uff na szczescie moja grupa przesunela kolokwium za godzine. Lepiej byc nie moze :)

Mgielka pomoglabym Ci ale kompletnie sie na clo i testach owulacyjnych nie znam. Ja od zawsze obserwuje sluz wiec po samym sluzie jestem w stanie okreslic kiedy mam owu.
Na nozkach to bym Basia chyba 3 godziny szla :)) hehe normalnie udaje mi sie przebic przez wroclaw w 20 minut a dzisiaj to sie wszystko przeciwko mnie obrocilo... To sa wady mieszkania w duzym miescie. Ble

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam się pochorobowo.
Chłopcy w przedszkolu ( w końcu) a mama z bolącym gardłem leży przed komputerem i herbatą w oczekiwaniu na dostawę żywności :biggrin2:

Dziś wizyta ale okruszka nie zobaczę w końcu nie ma co przesadzać co 2 tygodnie usg to chyba już obsesja :-p mam detektor więc dzięki niemu wiem że dzidziuś czuje się dobrze a poproszę o usg za 2 tygodnie co by nie denerwować lekarza :-D Myślę że usg co miesiąc w zupełności mnie zadowoli (teraz tak mówię:tak::-p). Poproszę o kontynuację zwolnienia, o przekaz na badania który zapomniałam na ostatniej wizycie z biurka zabrać, o zaświadczenie że jestem w ciąży (indywidualny tok nauczania) i co najważniejsze dziś założę kartę ciąży. Tutaj jest taka praktyka ze nie lekarz zakłada a przed wizytą idzie się do zabiegowego na pięterko tam na miejscu położna waży, bada ciśnienie, pyta o samopoczucie, ogólnie pozytywnie nastraja, i uzupełnia kartę, i tak przed każdą wizytą. Następnie z kartą ciąży i kartą pacjenta śmigamy do lekarza.

Agacynda ja tak miałam z egzaminem. Wykładowca spojrzał na mnie z politowaniem i powiedział " zapraszam we wrześniu"

Cześć
Czy wam też jest niedobrze przed okresem? Mam czasami takie skurcze też od 2 dni, takie lekkie i dużo białego jak śnieg śluzu, jak śmietana
shocked.gif
Czasami mi niedobrze przed okresem, ale nie aż tak...

Czy ktoś oprócz groszka ma termin @ na 16 go??? Dosyć wolno mi tu net chodzi dlatego nie bede szukać małpowej listy

Kropka ja też mam termin @ na 16-go
U mnie z objawów to tylko lekkie kłucie jajników,i taki biały grudkowaty śluz.Piersi mnie nie bolą,chociaż to dziwne,bo zazwyczaj ,już od połowy cyklu czuję lekki ból.Może to po clo ,nie wiem .

reklama
jak samopoczucie? od którego dnia cyklu ja od 3ciego ale na noc, czyli tak 3,5 dnia cyklu bo pierwszy dzień cyklu to z samego rana dostałam @ ale mam wziąść clo jeszcze dziś na noc i jutro na noc i gdzieś w wekend przez pare dni starania potem 26teg marca do lekarza sprawdzić czy była owu a u ciebie jak to lekarz zalecił?

Do góry