reklama
edyta01
Czekamy na czwarty cud
Zonqa bo kakao to jest silny alergen tak samo jak czekolada i cytrusy trzeba z nimi uwazac a jaka masc stosujecie ?/
Anke nie zazdroszcze
Moj maz niedlugo bedzie w domu...jak wyszedl wczoraj o 23-to do tej pory go nie ma,ale dzwonil ze bedzie ok 12tej wiec jestem szczesliwa ze dojechal w calosci,po nocnym maratonie
Anke nie zazdroszcze
Moj maz niedlugo bedzie w domu...jak wyszedl wczoraj o 23-to do tej pory go nie ma,ale dzwonil ze bedzie ok 12tej wiec jestem szczesliwa ze dojechal w calosci,po nocnym maratonie
zonqa
Szał, dziki szał...
Edytka ja byłam w szoku i to dużym że to od Kakao Puchatek czyli nie takiego tradycyjnego kakao.
wiem że zwykłe kakao jest uczulające ale Fifi je czasami sporo czekolady i nic a tu takie buty
Maść witaminowa robiona
wiem że zwykłe kakao jest uczulające ale Fifi je czasami sporo czekolady i nic a tu takie buty
Maść witaminowa robiona
edyta01
Czekamy na czwarty cud
Zonqa ale mniej wiecej to to samo ;-) moj Alan ma uczulenie na czekolade i cytrusy,a pierwszym objawem uczulenia na cytrusy byla czerwona prega na buzi utzrymujaca sie pol roku,dodam ze dalam mu tylko jedna czastke mandarynki i od razu takie duze uczulenie a uczulenie na czekolade wyszlo pozniej objawiajac sie bolem ucha ...takze ja narazie uwazam z takimi produktami i nie podaje ich Natankowi ;-)
karola_2907
W oczekiwaniu na cud.....
Anke z listy wynika ze chyba nikt nie testowal ...ale juz niedlugo zaczna sie testowanka
Karola jesli tak sikasz to moze fasolka jest ??:-) a kiedy chcesz sikac tylko ze na testa ??
No @ powinna max być 17 więc jakoś w tym terminie
A
agacynda
Gość
KArola ja też będę trzymać kciukasy za teścior 17 ) Oby się małpa nie pojawiła:-)
A ja byłam na kolokwium i właśnie do domu wróciłam... Bleeeh jak ja nie lubię chemii... Dobrze, że tylko ją w tym semestrze robię to mogę się skupić na niej.
Ale fakt napisanego kolokwium w miarę pomyślnie został zdominowany przez mojego ex który postanowił do mnie zadzwonić i zmęczyć mi ucho :| nie da się wieczność nie odbierać telefonów, więc tym razem musiałam... Chciał się ze mną zabrać do domu (ale nie tego we wro) bo szuka transportu... Na początku mu nie pasowała godzina. Później chciał się umówić na kawę/piwo nie wiem po cholerę a na końcu zadzwonił raz bo jednak godzina mu pasowała, ale wymyśliłam, że mój brat ze mną jedzie (a oni się nie lubią) więc mam problem z głowy hihihi... się zastanawiam co ten chłop ma w głowie, żeby do mnie dzwonić.
A ja byłam na kolokwium i właśnie do domu wróciłam... Bleeeh jak ja nie lubię chemii... Dobrze, że tylko ją w tym semestrze robię to mogę się skupić na niej.
Ale fakt napisanego kolokwium w miarę pomyślnie został zdominowany przez mojego ex który postanowił do mnie zadzwonić i zmęczyć mi ucho :| nie da się wieczność nie odbierać telefonów, więc tym razem musiałam... Chciał się ze mną zabrać do domu (ale nie tego we wro) bo szuka transportu... Na początku mu nie pasowała godzina. Później chciał się umówić na kawę/piwo nie wiem po cholerę a na końcu zadzwonił raz bo jednak godzina mu pasowała, ale wymyśliłam, że mój brat ze mną jedzie (a oni się nie lubią) więc mam problem z głowy hihihi... się zastanawiam co ten chłop ma w głowie, żeby do mnie dzwonić.
grzanka90
Kochaj i żyj ! :-)
A
agacynda
Gość
Grzanka piękna suknia!!
reklama
zonqa
Szał, dziki szał...
Śliczna sukienka