Moni-ka
Fanka BB :)
Też o tym czytałam nawet dzisiaj.Podobno jeżeli test owulacyjny wychodzi dodatni około 20 dc,to może to oznaczać ciążęEdyta no co Ty mówisz? Jak to owulacyjne pokazują ciąże?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Też o tym czytałam nawet dzisiaj.Podobno jeżeli test owulacyjny wychodzi dodatni około 20 dc,to może to oznaczać ciążęEdyta no co Ty mówisz? Jak to owulacyjne pokazują ciąże?
Hejka :-) Pyscek bardzo fajnie, że do nas dołączyłaś. Jedyny wymóg jaki musisz spełnić heheh to dołączyć się do listy małpowej... Tylko gdzie ona jest? W nawiasie podajemy, który to cykl starań. Życzę owocnych staranek. Prolaktyna na pewno spadnie, nic się nie martw Jak się czujesz po bronku?
A ja zrobiłam dzisiaj znowu test owoulacujny (17 dzień cyklu) i znowu dwie grube krechy ja już nie wiem o co chodzi.... Czyżby to nieustanna owulacja Haha jak nie miałam w ogóle albo w cały świat, to teraz będzie przez połowe cyklu i przez to pwnie się wydłuży. Co jest grane?
Idę poszukac małopwej listy
Pyscek witaj wszyscy razem jedziemy na tym wózku i życzę, żebyśmy wszystkie te wózki niedługo kupowały dla naszych pociech ))))
ja przez te wszystkie cykle nadziei to już kilka powybierałam jako priorytety