grzanka90
Kochaj i żyj ! :-)
Nie wiem czy ktoś testuje dzisiaj ... ;p
ale ludzi dzisiaj mam w tym zakładzie no niech kluski biją... ;p
i tak do 21...
ale ludzi dzisiaj mam w tym zakładzie no niech kluski biją... ;p
i tak do 21...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja jestem 3 dzień po planowanej @ i wyszedł mega bladzioch na tym bobo strumieniowym co są felerne, ale tej ostaniej ciąży to dwie kreski wyszły mi dwa dni przed @ i to wyraźne, a teraz tylko kucia jajników, bolą mnie sutki ale tylko jak dotknę,czytałam że tak naprawdę to przed @ nie ma żadnych objawów ciążowych, że to takie nakręcanie się, czytałam też że przy długicvh cyklach cześto nie ma owulacji, więc sie zdołowałam, a lekarz kazał mi czekać do maja jak nie zajde w ciąże to wtedy mam przyjść! o nie! idę w poniedziałek
też byłam ciekawa że może około 19-20 dc nadal na teście owulacyjnym pokazywało dwie kreski to może ta owulacja sie przesuneła,żałuje że nie robiłam ich dalej wiedziałabym czy była, a tak to wiem, że mogła sie zbliżać owulacja a jednak jej nie być,
poza tym boli mnie gardło i leci mi z nosa czyli już jakaś infekcja
ale mnie to wpienia
Witaj tu jest dużo dziewczyn starających się dłużej niż sam wątek wskazuje Liczy sie każda która nadal stara sie w 2012Witam
Czy mogę do Waszego wątku dołączyć ?? staram się troszkę dłużej niż od stycznia 2012 tak jak temat forum, ale mam nadzieję, że mnie przyjmiecie :-)
Pozdrawiam
Witaj tu jest dużo dziewczyn starających się dłużej niż sam wątek wskazuje Liczy sie każda która nadal stara sie w 2012
grzanka w ciągu dnia nie mierz temperatury bo to nie ma sensu zawsze rano przed wstaniem najbardziej wiarygodna
Dziękuję za przyjęcie Staram się jak widać na suwaczku już 11 miesięcy i 1 dzień :-( Problem z zaciążeniem miałam ponieważ miałam wysoką prolaktynę, ale już łykam Bromka więc powinna spaść ... mam nadzieję,że uda nam się w końcu zafasolkować..