reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
ja jestem 3 dzień po planowanej @ i wyszedł mega bladzioch na tym bobo strumieniowym co są felerne, ale tej ostaniej ciąży to dwie kreski wyszły mi dwa dni przed @ i to wyraźne, a teraz tylko kucia jajników, bolą mnie sutki ale tylko jak dotknę,czytałam że tak naprawdę to przed @ nie ma żadnych objawów ciążowych, że to takie nakręcanie się, czytałam też że przy długicvh cyklach cześto nie ma owulacji, więc sie zdołowałam, a lekarz kazał mi czekać do maja jak nie zajde w ciąże to wtedy mam przyjść! o nie! idę w poniedziałek
też byłam ciekawa że może około 19-20 dc nadal na teście owulacyjnym pokazywało dwie kreski to może ta owulacja sie przesuneła,żałuje że nie robiłam ich dalej wiedziałabym czy była, a tak to wiem, że mogła sie zbliżać owulacja a jednak jej nie być,
poza tym boli mnie gardło i leci mi z nosa czyli już jakaś infekcja
ale mnie to wpienia

zmazało mi cały wpis co naskrobałam przed momentem więc teraz w wielkim skrócie napiszę tylko, że borykam się dokładnie z tym samym co Ty...przy nieregularnych cyklach jest straaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaasznie trudno określić owulkę. Ja chodziłam na monitoring bo sama sobie z tym nie mogłam poradzić ale nawet przy pomocy lekarza było ciężko określić jakiś konkret, tzn. lekarz stwierdzał owu, @ powinna być po 14-16 dniach od tego (jeśli ciąży by nie było) a tu ani ciąży ani @ - i tak nawet przez kilka tygodni, cykl potrafił trwać nawet do 90 dni - masakra. Ile testów narobiłam to wolę nie myśleć i nie liczyć, w końcu wywoływanie @ luteiną i czymś tam mocniejszym :( wszystko sztuczne i na siłę. Teraz po "naprawie" jajników mam nadzieję, że będzie lepiej i mam nadzieję, że w końcu wszystko się unormuje :) Tobie także tego życzę i czym prędzej idź do lekarza i poproś (albo wymuś) uregulowanie tego bo szkoda czasu!!!!!

ja testowałam i nic..nawet ta blada kreska przy czułym teście..ech.

nio to chyba jestem jedna ruda w tym gronie :-D

wkleiłabym coś ale nie wychodzi..

Ostatnia edycja:
Witam :)
Czy mogę do Waszego wątku dołączyć ?? staram się troszkę dłużej niż od stycznia 2012 tak jak temat forum, ale mam nadzieję, że mnie przyjmiecie :-)
Pozdrawiam

Witam :)
Czy mogę do Waszego wątku dołączyć ?? staram się troszkę dłużej niż od stycznia 2012 tak jak temat forum, ale mam nadzieję, że mnie przyjmiecie :-)
Pozdrawiam
Witaj :) tu jest dużo dziewczyn starających się dłużej niż sam wątek wskazuje :) Liczy sie każda która nadal stara sie w 2012 :)

grzanka w ciągu dnia nie mierz temperatury bo to nie ma sensu zawsze rano przed wstaniem najbardziej wiarygodna :)

Witaj :) tu jest dużo dziewczyn starających się dłużej niż sam wątek wskazuje :) Liczy sie każda która nadal stara sie w 2012 :)

grzanka w ciągu dnia nie mierz temperatury bo to nie ma sensu zawsze rano przed wstaniem najbardziej wiarygodna :)

czyli jednym slowem mam jakas infekcje po temperature mam od uhuhu od lutego....;|

Dziękuję za przyjęcie :) Staram się jak widać na suwaczku już 11 miesięcy i 1 dzień :-( Problem z zaciążeniem miałam ponieważ miałam wysoką prolaktynę, ale już łykam Bromka więc powinna spaść ... mam nadzieję,że uda nam się w końcu zafasolkować..

reklama
Do góry