Czarni
matka wariatka :D
a to zaczeło Ci sie przed okresem czy po okresie ?czyli jednym slowem mam jakas infekcje po temperature mam od uhuhu od lutego....;|
Pyscek prolaktyna spadnie i II się pojawią zobaczysz będzie dobrze
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a to zaczeło Ci sie przed okresem czy po okresie ?czyli jednym slowem mam jakas infekcje po temperature mam od uhuhu od lutego....;|
Pocieszę Cie my z mężem jesteśmy oby dwoje zdrowi a już 17 cykl.....mam nadzieję, bo szczerze mówiąc już kilka razy straciłam nadzieje na to że się uda ....
a to zaczeło Ci sie przed okresem czy po okresie ?
Pyscek prolaktyna spadnie i II się pojawią zobaczysz będzie dobrze
Kochanie posłuchaj mnie jak długo mierzysz temperaturę ale rano? bo jeżeli masz taka cały czas może po prostu t jest twoja normalna temperatura a przy owu podnosi Ci sie tylko o 2 kreski to strasznie skomplikowane żeby wyjaśnić pisząc a szczególnie jak nie znam całej twoje sytuacji. Teraz uciekam bede wieczorem buziakiWszystko trwa tak od lutego...