reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staranka od stycznia 2012.

oooooooooo jest świetny !!!!!! mnie właśnie także podobają się na takich podwójnych kółkach :) i są stabilne i w ogóle :) i piekny też dla większego, siedzącego już bobaska :)
Ja sobie wybrałam piękny trójkołowy ale obawiam się (także o tym piszą w opiniach), że są niestabilne buuu:
ABC DESIGN 3 TEC FULL ZESTAW+MEGA PROMOCJA@ (2149710838) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

oczywiście ponieważ byłaby to moja pierwsza ciąża to bardziej kieruję się wyglądem niż przydatnością bo doświadczenie mam zerowe w tym temacie hehe

reklama
:-)Witajcie
O widzę temat wózków:confused:
Jako lekko doświadczona napiszę, że jeżeli dzieciątko urodzi się jesienią lub początek zimy lepiej wybrać duże pompowane koła. Pamiętam jak spacerowałam swoim wózkiem gdy inne mamy na 3 kołach, na 4 małych kołach zakopywały się w śniegu. Nie zamienię głębokiego dużego wózka na dużych kołach na nic innego. Nawet brak skrętnych kół mi nie przeszkadzał:tak:

K@ti@ ja na punkcie wozkow jestem chora :-D mialam ich juz tyle ze nie zlicze na palcach jednej reki :-p

Najbardziej chwale sobie pierwszy wozek ktory kupilam dla najstarszego synka ,mial on kola pompowane i w zime nie mialam problemow z przejechaniem po duzych zaspach snieznych...ale byl bardzo ciezki :zawstydzona/y:

A na drugim miejscu jak narazie jest dla mnie Graco Metrosport moj synek do dzis dnia z niego korzysta,oczywiscie mam tez spacerowke ale Graco jest lepszy :tak:

No po drodze bylo mase innych wozkow w tym trojkolowiec ale dla mnie cztery kolka to cztery ...;-)

Dzięki za miłe powitanie i za miłe słowa :)
czy któraś z Was w najbliższym czasie testuje lub już ujrzała II kreski ??? bo ja nie jestem w stanie Was nadrobić która by mogła mi skrócić co tam u Was ?

Pyscek na poprzedniej stronie masz liste z terminami @ dziewczyn ,poczytaj i sie zorientujesz ktora bedzie testowac ;-)

Wczoraj II kreseczki ujrzalo az 3 lub 4 dziewczyny :-) tak wiec bylo tyle emocji ze hoho :-p

Crazy ten wozeczek tez swietny bo ma duze kolka a takie chyba sa najfajniejsze ...chociaz ja nie nastawiam sie na sniegi w UK wiec wielkosc kolek mi bez roznicy :tak:

Dzięki za lekkie streszczenie :)
Trzymam kciuki za testujące w najbliższym czasie :) &&&&&&&&&& mam nadzieje że ujrzycie II kreseczki :]

Ostatnia edycja:
Crazy ten wozeczek tez swietny bo ma duze kolka a takie chyba sa najfajniejsze ...chociaz ja nie nastawiam sie na sniegi w UK wiec wielkosc kolek mi bez roznicy :tak:

JA też się nie nastawiam;-) Ale wszędzie nim wjadę.. lekko się prowadzi... i dzidzi lepiej w środku z tego względu że nie czuć tak każdego wyboju

reklama
Do góry