reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staranka od stycznia 2012.

Rocznik urodzenia :)
pobieramy sie :)
suknie mam, sala jest , ksiadz zalatwiony nauki od 5 do 22.03
trza kupic garnitur obrączki buciki podwiązkę welonik kwiaty zamowic foto zalatwic... głowa mała ... \
Ale mój kochany tak wszystko ogarnia że niesamowite jaki on obrotny jest ja to nie mam czasami jak bo od9-21 pracuje wiec wiekszosc on jezdzi i zalatwia ja suknie dopiero w sobote ogarnęłam ...

oj pamiętam, lista była dłuuuga:) ale wszytsko się udało, rodzinka dużo pomogła. Powiem Ci że fotografa mieliśmy na długo wcześniej bo wiedziałam że z tym mogą byc problemy. Obrączki też na tzry miesiące wcześniej radzili. My na swoje czekliśmy 4 tygodnie, więc się już rozglądajcie. :)

reklama
oj pamiętam, lista była dłuuuga:) ale wszytsko się udało, rodzinka dużo pomogła. Powiem Ci że fotografa mieliśmy na długo wcześniej bo wiedziałam że z tym mogą byc problemy. Obrączki też na tzry miesiące wcześniej radzili. My na swoje czekliśmy 4 tygodnie, więc się już rozglądajcie. :)

Kobietki dzisiaj idziemy zobaczyc za obrączkami, eh strasznie sie czuje mam 37,5 tylko do wyrka i nyny ... ;(

Ehhh...jak ja sobie przypomne nasze śubne przygotowania...faaaajny to jest czas :) Nie moge uwierzyć,że to już tyle czasu minęło. I nadal jest cudnie :p
Agus, z tego co wiem to temperatura może spaść przed @ na chwile, ale potem wzrasta jeśli jest ciąża, ale czy może spaśc na dzień czy dwa to nie pamiętam.
Zjedliśmy obiadek, M pojechał na angielski doszkalać się na ewentualną rozmowę z nowym pracodawcą, a ja sie musze dalej uczyć, ale tak mi sie nie chce :( Nie wiem czy wypić kolejna kawę czy się troche przespać...

och jak dobrze ze ten poniedziałek sie już kończy :) tydzień w miarę szybko mi poleci wiec nie będzie za bardzo czasu na myślenie :) idę chyba kawę sobie walnąć bo tak jakoś mnie ciągnie :) A wogóle miałam dziś szał na cebule :-D wcinałam ją jak powalona :-) :tak:

och jak dobrze ze ten poniedziałek sie już kończy :) tydzień w miarę szybko mi poleci wiec nie będzie za bardzo czasu na myślenie :) idę chyba kawę sobie walnąć bo tak jakoś mnie ciągnie :) A wogóle miałam dziś szał na cebule :-D wcinałam ją jak powalona :-) :tak:

cebulka, hmm, ale tak wcianasz jak jabłko??:szok:

Oj oj ale się rozpisałyście masakra... padam na pyszczek.. Lecę się umyć i jeszcze zaglądnę do Was kochane... Ja powinnam mieć jutro @ a tu ani widu ani słychu... hmmm

Na piątek już jestem umówiona z endokrynologiem więc dopytam o te nasze wyniki dokładnie....

Poza tym jak @ nie przyjdzie to w czwartek wybieram się do nowego ginekologa prywatnie i wszystkie badania robię i to już szybciutko żeby mieć obraz swojego zdrowia i jak te hormonki moje czy są w normie czy coś trzeba naciągnąć a coś obniżyć :)

No liczę na to, że spojrzy na mnie i powie "Karola będziesz mamą !!!!!!"

Czarni ja codziennie rano na czczo biorę tabletki na tarczycę i to mam we krwi a potem w ciągu dnia zapominam o innych "witaminach"
A jest może ktoś kto ma również problem z tarczycą i stara się o dziecko?
Edyta01 jesteś mamą trójeczki i starasz się o czwarte? Wielki Szacunek:tak:, należy Ci się medal:tak::tak:
Groszek fakt jest wiele do zrobienia głównie stomatolog (przed pierwszą ciążą wydałam 1500 zł na naprawę uzębienia) a badania hmmm...czy wyniki toxo muszę powtórzyć?
Qrcze muszę jeszcze zdecydować się na gina bo do mojego starego już nie pójdę kosztował mnie majątek (przez całą ciąże)

Ja też mam problem z tarczycą. Mam niedoczynność tarczycy (wrodzoną) i codziennie na czczo łykam Euthyrox.

Witam w ogóle wszystkie nowe Dziewczyny :)

Ja też mam problem z tarczycą. Mam niedoczynność tarczycy (wrodzoną) i codziennie na czczo łykam Euthyrox.

Witam w ogóle wszystkie nowe Dziewczyny :)

A ja właśnie się dowiem czy z tą tarczycą coś mam w piątek. Wg wyników to mam 3,69 czyli mieszczę się w normie ale mam taką jakby gule w gardle i nie wiem co to jest :(

reklama
A ja właśnie się dowiem czy z tą tarczycą coś mam w piątek. Wg wyników to mam 3,69 czyli mieszczę się w normie ale mam taką jakby gule w gardle i nie wiem co to jest :(

Karola ja taką gulę czuję tylko w trakcie bardzo dużego stresu. Co do objawów tarczycy to jestem dość senna, co niestety trochę utrudnia życie bo nie mam tyle energii, ile chciałabym mieć.

Do góry