Aga, ja biore kwas foliowy od sierpnia. I porobiłam tez badania- mocz, krew, toxoplazmoza, różyczka bo nie byłam pewna jak z przeciwciałami u mnie, HIV, CMV i Kiła. Dobrze, że je zrobiłam bo mi wyszła niedokrwistość więc musiała sie podkurować żelazem. Potem kontrola i było ok. No i stomatolog oczywiście. Hehe, musimy sie brać konkretnie do dzieła bo mi się te badania przeterminują Aaa... i grupa krwi bo mamy ustawienie konfliktowe, ale to w sumie było bez sensu bo i tak to nic nie zmieni a zdarzyłabym jeszcze zrobic milion razy i chyba na nfz , a tak to musiałam płacić.
reklama
grzanka90
Kochaj i żyj ! :-)
Witajcie!
Dziewczyny u mnie lipa z czasem. Nie wiem kiedy nadrobię zaległości w czytaniu
Z objawów ciążowych towarzyszy mi mega zmęczenie i senność. A tak wogóle to jakoś jeszcze nie czuję się jakbym była w ciąży, zapominam, że jestem. Zupełnie inaczej niż w pierwszej. Bycie mamą i codzienne obowiazki na tyle mnie pochłaniają, że nie mam kiedy myśleć o fasolku.
Witam nowe starajace sie Powodzenia!
Witamy witamy,
oj ja to bym nie zapomniała że w ciązy jestem na nawet sie nie powinno ;p ;-)
Fajnie że masz fasoleczke zdrówka życzę
matyjasowa
Fanka BB :)
witam nowe dziewczynki fiu fiu ale nas juz duzo hehehehe
agacynda nie mam jeszcze zadnych innych objaw mysle ze to troche jeszcze zawczesnie ......
agacynda nie mam jeszcze zadnych innych objaw mysle ze to troche jeszcze zawczesnie ......
mgielka2008
Fanka BB :)
Hej dziewczyny
w pracy dzisiaj ruch
witam wszystkie nowe i życzę powodzeniaw ujrzeniu dwóch kreseczek
poza tym to dajcie troche pozytywnych fluidów dziewczynki, kręgosłup pobolewa piersi też lekko a testy negatywne, ja mam długie cykle i teraz nie wiem kiedy się doczekam na @ a chciałabym szybko żeby przeszła, jak tylko się skonczy idę do lekarza wymuszę badania
a teraz mam doła masakra
w pracy dzisiaj ruch
poza tym to dajcie troche pozytywnych fluidów dziewczynki, kręgosłup pobolewa piersi też lekko a testy negatywne, ja mam długie cykle i teraz nie wiem kiedy się doczekam na @ a chciałabym szybko żeby przeszła, jak tylko się skonczy idę do lekarza wymuszę badania
a teraz mam doła masakra
Czarni ja codziennie rano na czczo biorę tabletki na tarczycę i to mam we krwi a potem w ciągu dnia zapominam o innych "witaminach"
A jest może ktoś kto ma również problem z tarczycą i stara się o dziecko?
Edyta01 jesteś mamą trójeczki i starasz się o czwarte? Wielki Szacunek, należy Ci się medal
Groszek fakt jest wiele do zrobienia głównie stomatolog (przed pierwszą ciążą wydałam 1500 zł na naprawę uzębienia) a badania hmmm...czy wyniki toxo muszę powtórzyć?
Qrcze muszę jeszcze zdecydować się na gina bo do mojego starego już nie pójdę kosztował mnie majątek (przez całą ciąże)
A jest może ktoś kto ma również problem z tarczycą i stara się o dziecko?
Edyta01 jesteś mamą trójeczki i starasz się o czwarte? Wielki Szacunek, należy Ci się medal
Groszek fakt jest wiele do zrobienia głównie stomatolog (przed pierwszą ciążą wydałam 1500 zł na naprawę uzębienia) a badania hmmm...czy wyniki toxo muszę powtórzyć?
Qrcze muszę jeszcze zdecydować się na gina bo do mojego starego już nie pójdę kosztował mnie majątek (przez całą ciąże)
grzanka90
Kochana nie dołujemy sie .... ja od pierwszego dnia ostatniej @ mam problem z piersiami i brzuchem a test negatyw mi pokazał tak że jestem w d na ten moment, 6.03 czekam czy przyjdzie ta jedza wredna @ , a tak po za tym to ja w pracy od 9-21 i nie moge sie doczekac konca...Hej dziewczyny
w pracy dzisiaj ruch
a teraz mam doła masakra
edyta01
Czekamy na czwarty cud
AgA Ja nic nie poradze ze kocham dzieciaczki a kazde kolejne malenstwo daje mi poczucie spelnienia ,ale czuje ze jeszcze nie dokonca jestem spelniona jako mama ...latka leca i zdaje sobie sprawe ze z roku na rok bedzie mi trudniej zajsc w ciaze stad decyzja o starankach juz teraz ;-)
A tak wogule to dziekuje za mile slowa ;-)
A tak wogule to dziekuje za mile slowa ;-)
grzanka90
Wpadłam na pomysł że jak sie zafasolkujemy to zrobić zjazd z forum i zrobić jedno wielkie "rodzinne zdjęcie "
hejka! Witam wszystkie nowe panie
kurcze..żeście się ładnie rozpisały, ja dopiero z pracy wróciłam...
ja mierzę temperaturę od początku tego cyklu, i po owulce wzrosła a dziś niestety bardzo spadła więc chyba @ będzie..
jeszcze sobie myślę że może to czas zagnieżdźenia zarodka? wyczytałam że wtedy jest możliwi spadek tempki. Jeszcze mam nadzieję..
ja mierzę temperaturę od początku tego cyklu, i po owulce wzrosła a dziś niestety bardzo spadła więc chyba @ będzie..
jeszcze sobie myślę że może to czas zagnieżdźenia zarodka? wyczytałam że wtedy jest możliwi spadek tempki. Jeszcze mam nadzieję..
reklama
grzanka90
hejka! Witam wszystkie nowe panie
NAdzieje zawsze trzeba mieć trzymam kciukasy, ale nie martw sie za dużo ... ja do 21 w pracy ... ;|