reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staranka od stycznia 2012.

Aga, ja biore kwas foliowy od sierpnia. I porobiłam tez badania- mocz, krew, toxoplazmoza, różyczka bo nie byłam pewna jak z przeciwciałami u mnie, HIV, CMV i Kiła. Dobrze, że je zrobiłam bo mi wyszła niedokrwistość więc musiała sie podkurować żelazem. Potem kontrola i było ok. No i stomatolog oczywiście. Hehe, musimy sie brać konkretnie do dzieła bo mi się te badania przeterminują ;) Aaa... i grupa krwi bo mamy ustawienie konfliktowe, ale to w sumie było bez sensu bo i tak to nic nie zmieni a zdarzyłabym jeszcze zrobic milion razy i chyba na nfz , a tak to musiałam płacić.

reklama
Witajcie!

Dziewczyny u mnie lipa z czasem. Nie wiem kiedy nadrobię zaległości w czytaniu:(

Z objawów ciążowych towarzyszy mi mega zmęczenie i senność. A tak wogóle to jakoś jeszcze nie czuję się jakbym była w ciąży, zapominam, że jestem. Zupełnie inaczej niż w pierwszej. Bycie mamą i codzienne obowiazki na tyle mnie pochłaniają, że nie mam kiedy myśleć o fasolku.

Witam nowe starajace sie:) Powodzenia!

Witamy witamy,
oj ja to bym nie zapomniała że w ciązy jestem na nawet sie nie powinno ;p ;-)
Fajnie że masz fasoleczke zdrówka życzę :)

witam nowe dziewczynki fiu fiu ale nas juz duzo hehehehe
agacynda nie mam jeszcze zadnych innych objaw mysle ze to troche jeszcze zawczesnie ......

Hej dziewczyny
w pracy dzisiaj ruch
witam wszystkie nowe i życzę powodzeniaw ujrzeniu dwóch kreseczek
poza tym to dajcie troche pozytywnych fluidów dziewczynki, kręgosłup pobolewa piersi też lekko a testy negatywne, ja mam długie cykle i teraz nie wiem kiedy się doczekam na @ a chciałabym szybko żeby przeszła, jak tylko się skonczy idę do lekarza wymuszę badania
a teraz mam doła masakra

Czarni ja codziennie rano na czczo biorę tabletki na tarczycę i to mam we krwi a potem w ciągu dnia zapominam o innych "witaminach"
A jest może ktoś kto ma również problem z tarczycą i stara się o dziecko?
Edyta01 jesteś mamą trójeczki i starasz się o czwarte? Wielki Szacunek:tak:, należy Ci się medal:tak::tak:
Groszek fakt jest wiele do zrobienia głównie stomatolog (przed pierwszą ciążą wydałam 1500 zł na naprawę uzębienia) a badania hmmm...czy wyniki toxo muszę powtórzyć?
Qrcze muszę jeszcze zdecydować się na gina bo do mojego starego już nie pójdę kosztował mnie majątek (przez całą ciąże)

Hej dziewczyny
w pracy dzisiaj ruch
witam wszystkie nowe i życzę powodzeniaw ujrzeniu dwóch kreseczek
poza tym to dajcie troche pozytywnych fluidów dziewczynki, kręgosłup pobolewa piersi też lekko a testy negatywne, ja mam długie cykle i teraz nie wiem kiedy się doczekam na @ a chciałabym szybko żeby przeszła, jak tylko się skonczy idę do lekarza wymuszę badania
a teraz mam doła masakra
Kochana nie dołujemy sie .... ja od pierwszego dnia ostatniej @ mam problem z piersiami i brzuchem a test negatyw mi pokazał tak że jestem w d na ten moment, 6.03 czekam czy przyjdzie ta jedza wredna @ , a tak po za tym to ja w pracy od 9-21 i nie moge sie doczekac konca...

AgA Ja nic nie poradze ze kocham dzieciaczki a kazde kolejne malenstwo daje mi poczucie spelnienia ,ale czuje ze jeszcze nie dokonca jestem spelniona jako mama ...latka leca i zdaje sobie sprawe ze z roku na rok bedzie mi trudniej zajsc w ciaze stad decyzja o starankach juz teraz ;-)

A tak wogule to dziekuje za mile slowa ;-)

hejka! Witam wszystkie nowe panie ;)
kurcze..żeście się ładnie rozpisały, ja dopiero z pracy wróciłam...

ja mierzę temperaturę od początku tego cyklu, i po owulce wzrosła a dziś niestety bardzo spadła więc chyba @ będzie.. :(:(
jeszcze sobie myślę że może to czas zagnieżdźenia zarodka? wyczytałam że wtedy jest możliwi spadek tempki. Jeszcze mam nadzieję..

reklama
hejka! Witam wszystkie nowe panie ;)
kurcze..żeście się ładnie rozpisały, ja dopiero z pracy wróciłam...

ja mierzę temperaturę od początku tego cyklu, i po owulce wzrosła a dziś niestety bardzo spadła więc chyba @ będzie.. :(:(
jeszcze sobie myślę że może to czas zagnieżdźenia zarodka? wyczytałam że wtedy jest możliwi spadek tempki. Jeszcze mam nadzieję..

NAdzieje zawsze trzeba mieć trzymam kciukasy, ale nie martw sie za dużo ... ja do 21 w pracy ... ;|

Do góry