reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
edyta01 powiem szczerze, ze nie mam pojecia z tym progesteronem. jutro chyba wybiore sie do gina. jemu potruje troche :-p:-p

Heja dziewczyny. Ja tak wpadam na chwilę - zaraz Was nadrobię;-) ale najpierw chciałabym o coś zapytać... Otóż baaardzo boli mnie lewa strona (pewnie jajnik) na zmianę z bólem jakby miesiączkowym i do tego 37.3 stopnie temp.. dodam że przedwczoraj spadla do 39.9 a teraz znowu w gorze... Nie wiem co mam zrobić. Trochę mnie to chyba za bardzo boli...:baffled: Boje się ze cos jest nie tak... Tzn że nie jestem w ciazy tylko cos innego ze mna sie dzieje.. Co Wy o tym myślicie? Można aż tak przechodzić "zapłodnienie" aż tak boleśnie?

Crazy girl a może można... Zadzwoń do gin i sprawdź bo faktycznie dziwne.

Basia a jadłaś kiedyś domowe frytki z cienko pokrojoną cebulinką ? mniam !!

Crazy Girl, a w którym momencie cyklu jesteś? I jak baardzo boli ...przyjmując w skali 1-10, że ból jajnika spowodowany miesiączką ma 2-3? Jeśli to Cie bardzo niepokoi to zadzwoń do lekarza, na pogotowie. To mogą być różne rzeczy a może nie być nic.

reklama
Powiedzmy że 5-6 czasem moze okolo 7... Czasem na chwilę przestaje.. To już drugi dzień tak... Wczoraj to pobolewanie nie dawało mi zasnąć... W sumie to drugi wieczór bo tak w dzień jest ok.. pobolewa sobie tylko..:sorry2: Słuchajcie a jest jeszcze jedna rzecz.. Czy siara zawsze jest w piersiach? - czy to objaw ciąży może być?

Aha i jestem pod końcem cyklu.. W czwartek/piatek powinnam mieć @

Do góry