reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staranka od stycznia 2012.

Crazy, może po prostu boli CIe jajnik mocniej, chociaż nie wiem jak to jest z bólem po owu, bo mnie boli jak owu jest, nigdy przed @. Albo spóźniona owu. No musisz zadecydować, albo przeczekać, albo jak nie mozesz wytrzymać jechac do lekarza. Chyba my tu nic nie pomożemy :/

reklama
Witam się wieczorową porą z pracy:-) Dziś od 20.00 do 8.00

Edyta01 dla mnie każda kobieta która ma więcej niż 2 dzieci i to ogarnia zasługuje na medal. Ja mam problemy przy jednym i gdyby nie mąż, który w zasadzie jest tatą - polkiem i zajmuje się domem i dzieckiem jak jestem w pracy to pewnie utonęłabym w obowiązkach. Jeżeli to nie tajemnica to ile masz lat?
Wesoła Kobietka witam :-) ja również mam niedoczynność (Hashimoto) i mam zapisany Letrox. Mój Endokrynolog zawsze powtarza że jak zrobię test i będą 2 kreseczki to mam wykonać 2 telefony. Pierwszy do ojca dziecka a drugi do niego :-D

Karola ja też miewałam gule w gardle szczególnie wieczorami i lekarze uważali że to stresowe. Tarczyce zdiagnozowałam po objawach senności i ciągłego zmęczenia (jak Wesoła Kobietka)

Crazy tutaj pomoże tylko lekarz może to zwykłe zapalenie

Ostatnia edycja:
Dzięki dziewczyny za odpowiedź.. Przeszło... I to tak po prostu, bez leków, bez niczego.. A tak się wystraszyłam że szok... Ale wiadomo jak to jest jak się tak wszystko przeżywa... :sorry2: Teraz już tylko pobolewa brzuch jak na @..i troszku jajnik ten z którego owulacja była.. Oby się nie powtórzyło już tak bardzo..

No i nastala cisza ....dzieci spia ,mezus tez wiec mam czas na bb :-)

AgA ja mam ze tak powiem jeszcze 28 lat ( rocznikowo 29 ) ;-) jak urodzilam pierwszego synka mialam zaledwie 18,wiec bylam jeszcze mlodziutka ,i nie zaluje ze tak sie stalo :rofl:

Dzień Dobry wszystkim ;-)
To i ja się przyznam..:zawstydzona/y:Córcię urodziłam w wieku 21 lat.. Zaszłam w ciąże mając 20.. A teraz mam 24;-) I myślę że tu nie chodzi o wiek tylko o dojrzałość. Ja byłam zaskoczona pierwsza ciążą ale szybko przyzwyczailam się do tego nowego stanu, zaakceptowałam wszystko i tyle..Ja to od zawsze uwielbiam dzieci:-D. Ja bym była dobrą przedszkolanką:-D;-)

Coś nie mogę spać dziś... I przywiało mnie tu..:baffled: Za godzinkę do pracy..

Miłego dnia i II kreseczek testującym o ile takie dziś są) ;-)

crazy ... ja tak mialam silny bol lewego jajnika ...w 14dc i potem pod koniec cyklu co chwila ..... i o prosze :) heehhehe
co do siary w piersiach mialam w grudniu i to podwyzszony jakis tam hormon a nie oznaka ciazy ..... ja mialam robione usg piersi i okazalo sie ze wszystko ok
agacynda jak @ przyszła???oby nie !!!!
poszukam tabelki ....
anna a ty jak ????

Anuszkowo........@16.02.2012-------II
Matyjasowa.......@21.02.2012------II
Anna2101...........@ 22.02.2012/24.02.2012
Nenete...............@23.02.2012------II
Lanjaa...............@ 28.02.2012
Karola_2907........@28.02.2012
Agacynda.........@ 29.02.2012--------II??
Mgiełka2008......@29.02.2012
Edyta01............@ 01.03.2012
Crazy Girl..........@ 01.03.2012
Kinga85.............@03.03.2012
Agus86..............@03.03.2012
Anke24...............@03.03.2012
Czarni.................@03.03.2012
Anka84200..........@ 04.03.2012
Wesoła kobietka ...@04.03.2012
Grzanka90.............@06.03.2012
Sailor_moon.......@13.03.2012
Groszek ............ @ 16.03.2012
Kropka................@16.03.2012
gusiaczek_p.......@????????
malena100..........@24-25.03.2012

Ostatnia edycja:
Witam wszystkich:tak:
W Gdańsku sypie śnieg i to całkiem ostro. Kiedy skończy się ta zima :-(!!!!!
Dziś rano mam z Zofikiem zajęcia rytmiczne a potem muszę wrócić do pracy na zebranie z szefem.:eek:

Dziewczęta to Wy młodziutkie jesteście :-D:tak:czasu a czasu na dzieci. Mi zaczyna zegar tykać, chciałabym wyrobić się z drugim do 35 lat

Aga witaj w klubie tez mam dzis zebranie z szefem hehehehe
no ja juz taka mlodziutka nie ejstem 27 idzie hehehehe a ty Aga ile masz??

reklama
Do góry