reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Fotografem jestem, dzisiaj mam dzien na obsługe klienta wiec jak nic sie nie dzieje to delikatnie buszuje tutaj A co! :D
jak sie nudze to chociaz z wami porozmawiam sobie... :)

A pewnie ;) zawsze to przyjemniej czas płynie :) ja właśnie zasiadłam, kawka, jogurcik, kot już się gramoli na kolana ..czekam na mężusia :)

Ale fajnie Grzanka, że się pobieracie... Zazdroszczę! Grzanka 90 to Twój rok urodzenia? Czy przypadkowe liczby?

hejka! Witam wszystkie nowe panie ;)
kurcze..żeście się ładnie rozpisały, ja dopiero z pracy wróciłam...

ja mierzę temperaturę od początku tego cyklu, i po owulce wzrosła a dziś niestety bardzo spadła więc chyba @ będzie.. :(:(
jeszcze sobie myślę że może to czas zagnieżdźenia zarodka? wyczytałam że wtedy jest możliwi spadek tempki. Jeszcze mam nadzieję..

Ja tak miałam, spadła mi drastycznie i już straciłam nadzieje a następnego dnia znów wysoka była i tak już zostało:-D

Rocznik urodzenia :)
pobieramy sie :)
suknie mam, sala jest , ksiadz zalatwiony nauki od 5 do 22.03
trza kupic garnitur obrączki buciki podwiązkę welonik kwiaty zamowic foto zalatwic... głowa mała ... \
Ale mój kochany tak wszystko ogarnia że niesamowite jaki on obrotny jest ja to nie mam czasami jak bo od9-21 pracuje wiec wiekszosc on jezdzi i zalatwia ja suknie dopiero w sobote ogarnęłam ...

reklama
Do góry