reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staranka od stycznia 2012.

O rany, dziewczyny ja nie nadążam :zawstydzona/y:
Witaj...Grzanka, Rozab, Aga i Andzia19 ?:-D i chyba nikogo nie pominęłam ;) a jak pominęłam to tez witam :)
Miło, że dołączyłyście do nas:)

Spadam do nauki.

reklama
Rozab witaaaaaaaaaaaaaaaaj :))

ojej ale już dzisiaj się nawitałyśmy Pań :p Fajnie fajnie !! tak nas dużooooooo się robi :p :D

A ja dzisiaj byłam u brata w szpitalu... Biedny... Obwodowy lewostronny paraliż nerwu twarzowego :| Masakra... Wygląda jak Sylvester Stalone jak się śmieje... Tak mi go szkoda. I nie wiadomo do kiedy będzie leżał.

No ja to bym nie pościła od mojego M ale jeżeli ma być mu lepiej to czemu nie a nóż widelec zafasolkuję jak mnie dorwie po poście ?:p
#Groszek# hej :)

Rozab w takim razie witaj w klubie:)
Widzę, że stron przybywa z minuty na minutę, ja niestety z powodu braku czasu będę do Was rzadziej zaglądać.
Napiszcie mi czy bierzecie już kwas foliowy by wyrównać ewentualne braki?
Grzanka90 życzę wytrwałości;-):-D

Rozab w takim razie witaj w klubie:)
Widzę, że stron przybywa z minuty na minutę, ja niestety z powodu braku czasu będę do Was rzadziej zaglądać.
Napiszcie mi czy bierzecie już kwas foliowy by wyrównać ewentualne braki?
Grzanka90 życzę wytrwałości;-):-D
ja biore kwas foliowy od momentu jak zaczeliśmy sie starac o drugie dziecko wiec już sporo czasu

no też mi sie zdarza zapominać ale wpadło mi juz praktycznie juz w rutynę wstaje rano ide do kuchni się napić i od razu z szafki wyciągam tabletkę :)

Witam nowe staraczki :-)

Ja dopiero teraz znalazlam chwile wolna na bb ...

Malena ja na lutce tez sie nie znam, a jesli moge zapytac czasem nie masz problemow z progesteronem ???

Agacynda mam nadzieje ze z bratem bedzie coraz lepiej i szybko wyzdrowieje :tak:

reklama
Witajcie!

Dziewczyny u mnie lipa z czasem. Nie wiem kiedy nadrobię zaległości w czytaniu:(

Z objawów ciążowych towarzyszy mi mega zmęczenie i senność. A tak wogóle to jakoś jeszcze nie czuję się jakbym była w ciąży, zapominam, że jestem. Zupełnie inaczej niż w pierwszej. Bycie mamą i codzienne obowiazki na tyle mnie pochłaniają, że nie mam kiedy myśleć o fasolku.

Witam nowe starajace sie:) Powodzenia!

Do góry