reklama
grzanka90
Kochaj i żyj ! :-)
Rozab witaaaaaaaaaaaaaaaaj )
ojej ale już dzisiaj się nawitałyśmy Pań Fajnie fajnie !! tak nas dużooooooo się robi
A ja dzisiaj byłam u brata w szpitalu... Biedny... Obwodowy lewostronny paraliż nerwu twarzowego :| Masakra... Wygląda jak Sylvester Stalone jak się śmieje... Tak mi go szkoda. I nie wiadomo do kiedy będzie leżał.
No ja to bym nie pościła od mojego M ale jeżeli ma być mu lepiej to czemu nie a nóż widelec zafasolkuję jak mnie dorwie po poście ?
#Groszek# hej
Rozab w takim razie witaj w klubie
Widzę, że stron przybywa z minuty na minutę, ja niestety z powodu braku czasu będę do Was rzadziej zaglądać.
Napiszcie mi czy bierzecie już kwas foliowy by wyrównać ewentualne braki?
Grzanka90 życzę wytrwałości;-)
Widzę, że stron przybywa z minuty na minutę, ja niestety z powodu braku czasu będę do Was rzadziej zaglądać.
Czarni
matka wariatka :D
ja biore kwas foliowy od momentu jak zaczeliśmy sie starac o drugie dziecko wiec już sporo czasuRozab w takim razie witaj w klubie
grzanka90
haha nie śmiać mi sie u mnie to grozi wybuchem atomowym ... ;p
A do do kwasu foliowego ja go przyjmuje od listopada z przerwami...
A do do kwasu foliowego ja go przyjmuje od listopada z przerwami...
ja biore kwas foliowy od momentu jak zaczeliśmy sie starac o drugie dziecko wiec już sporo czasu
No właśnie ja też zaczęłam od stycznia....profilaktycznie chociaż muszę pilnować systematyczności, zdarza mi się zapomnieć
Czarni
matka wariatka :D
no też mi sie zdarza zapominać ale wpadło mi juz praktycznie juz w rutynę wstaje rano ide do kuchni się napić i od razu z szafki wyciągam tabletkę
grzanka90
Mam to samo )
edyta01
Czekamy na czwarty cud
Witam nowe staraczki :-)
Ja dopiero teraz znalazlam chwile wolna na bb ...
Malena ja na lutce tez sie nie znam, a jesli moge zapytac czasem nie masz problemow z progesteronem ???
Agacynda mam nadzieje ze z bratem bedzie coraz lepiej i szybko wyzdrowieje
Ja dopiero teraz znalazlam chwile wolna na bb ...
Malena ja na lutce tez sie nie znam, a jesli moge zapytac czasem nie masz problemow z progesteronem ???
Agacynda mam nadzieje ze z bratem bedzie coraz lepiej i szybko wyzdrowieje
reklama
anuszkowo
Początkująca w BB
Witajcie!
Dziewczyny u mnie lipa z czasem. Nie wiem kiedy nadrobię zaległości w czytaniu
Z objawów ciążowych towarzyszy mi mega zmęczenie i senność. A tak wogóle to jakoś jeszcze nie czuję się jakbym była w ciąży, zapominam, że jestem. Zupełnie inaczej niż w pierwszej. Bycie mamą i codzienne obowiazki na tyle mnie pochłaniają, że nie mam kiedy myśleć o fasolku.
Witam nowe starajace sie Powodzenia!
Dziewczyny u mnie lipa z czasem. Nie wiem kiedy nadrobię zaległości w czytaniu
Z objawów ciążowych towarzyszy mi mega zmęczenie i senność. A tak wogóle to jakoś jeszcze nie czuję się jakbym była w ciąży, zapominam, że jestem. Zupełnie inaczej niż w pierwszej. Bycie mamą i codzienne obowiazki na tyle mnie pochłaniają, że nie mam kiedy myśleć o fasolku.
Witam nowe starajace sie Powodzenia!