reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staranka od stycznia 2012.

kurde jakna razie mój opis pod @ się sprawdza praktycznie co testowanko to ktoś pisze o pozytywie :)

Ciekawa jestem jak to dalej bedzie...licze na to ze wszystkie beda mialy takie dobre wiesci :-)

Jakas senna jestem...uciekam robic obiadek ,bo niedlugo mezus bedzie a ja w lesie :-p

Ostatnia edycja:
reklama
Edytko robiłam zdjęcie, ale jest za blada ta kreska i nie widać zbyt dobrze. Więc jak się przyciemni to wkleje. I tak, spodziewaną @ mam 29 lutego... Dlatego się zdziwiłam, że już mi test wychodzi...

Hej Kobietki :)
Na początek gratuluje tym którym się udało :)
Trafiłam do Was przez przypadek. To znaczy nie staram się o dzidzie ale chyba wychodzi na to że coś będzie. Owulacja przesunęła mi się o ponad tydzień jak podejrzewam przez antybiotyk który brałam w styczniu. Owulację potwierdziłam testem..w piątek 17 lutego. A dzień wcześniej "wiadomo co" ;-) .. Także szanse są chyba duże. Od piątku cały czas pobolewa mnie brzuch... Tylko teraz nie jestem pewne kiedy zrobić test by był wiarygodny.. Normalnie mam miesiączki co 29 dni, owulację w 13-14-15 dniu cyklu, ale tym razem wyszła w 24 dniu cyklu...czy to możliwe zebym byla w ciazy??? Nie ukrywam że tak naprawdę to bym chciała ;)

Matyjasowa Agacynda jupiii jupiiii jupiii jupiiii po cichu gratuluję :-D październik jeszcze czy już listopad?:-)

Witam staraczki "nowe" i "stare" :-)
Nie udzielam się ostatnio ale czytam Was na bieżąco.
Agacynda i Matyjasowa - trzymam kciuki z całych sił za porządne grube krechy :tak::-)

CrazyGirl myślę, że śmiało możesz robić test 2 tyg. licząc od 17-tego lutego. Coś powinno już wtedy wykazać. Ewentualnie poczekaj z tydzień dłużej (czyli 3 tyg. od dnia "0":tak:)! Masz dużą szansę na fasolinkę!:tak:

Matyjasowa, Agacynda- gratulacje! :D
Też bym chciała już testować ale to dopiero za 2 tygodnie...

czy szyjka może być otwarta a owulacji nie będzie??

matyjasowa - też oglądam :)

Teściowie u nas byli z wnuczką (córka siostry mojego męża), zrobiłam dobry obiad - łosoś w sosie musztardowo- ziołowym z ryżem, także zaplusowałam ;) mąż miał urodzinki niedawno i przyjechali z tortem :) dostał kartkę z życzeniami - zdrowego potomka, hehe :)

reklama
Matyjasowa Agacynda po cichu gratuluje,

Ja w pierwszej ciąży jak robiłam test 2 dni przed okresem to była taka blada kreska że ledwo było ją widać, a w kolejnych dniach zrobiła się mega gruba i tego Wam życze by tak było :-)

Do góry