reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staranka od stycznia 2012.

czesc
Melduję że u mnie ok. weekend minął przyjemnie.
Wyjeżdzam na kilka dni do siostry więc nie bedzie mnie. Po powrocie się odezwę :)
Życzę pozytywnych testów dziewczynom które na dniach bedą testować! &&&&&

pozdrawiam was:happy:

reklama
Hey, witam nowe dziewczyny ! :)
matyjasowa, agacynda...trzymam kciuki żeby krechy były dwie i to tłuściutkie;)
Nadrobiłam własnie wątek bo mnie nie było cały weekend. Sobota zawsze pracowita, a niedziela rodzinna więc nie było chwili żeby zajrzeć.
Jutro zaczynam zajęcia...ostatnie 3 miesiące studiów...i nigdy więcej....odliczam dni do końca.:eek:
Zmykam się myć.

a ja dzisiaj straciłam oponę jak jechałam do wrocławia... :| jak ja nie lubię takich niepotrzebnych wydatków.

Kinga milego wypoczynku u siostry ;-)

Witam nowe dziewczynki ...

Matyjasowa i Agacynda ;icze na to ze kreseczki na waszych testach beda mega tlusciutkie...i oczywiscie czekamy na zdjecia testow :tak::-p

mialam wstawic fotki ale nic na nich nie widac:p

m7qfr.png

znalazlam tescik taki i on jest identyczny jak moj tzn chodzi mi o zabarwienie kresek

Ostatnia edycja:
matyjasowa widac :) sliczna kreseczka :tak: gratulacje :)

weekend był przyjemny cała sobota w łóżku a w niedziele spacerek po Mielnie i czas spędzony z rodziną :)

Ostatnia edycja:
tylko to nie moj test ..... bo nie da sie zrobic zdjecia tel :) dlatego znalazlam mniej wiecej podobny zeby kreska byla w tym samym odcieniu ....

boje sie tylko jutra. ale mam nadzieje ze @ nie przyjdzie:)

reklama
jestem dobrej mysli .... tym bardziej ze caly czas mam "mokro" sluz jest gesty lepki ... a przed@ w tamtym miesiacu nie mialam juz go kilka dni przed @
dzis zadzwonie umowic sie do gina bo na termin do niego czeka sie dlugoooooo wiec mysle ze bedzie akurat '
zaraz jade do kolezanki na plotki :)

czarni fajnie ze wekend spedzony rodzinnie :)

wklejam zapamieci
Anuszkowo........@16.02.2012
Matyjasowa......@ 21.02.2012
Anna2101...........@ 22.02.2012/24.02.2012
Nenete...............@23.02.2012
Lanjaa...............@ 28.02.2012
Agacynda.........@ 29.02.2012
Mgiełka2008......@29.02.2012
Edyta01............@ 01.03.2012
Kinga85.............@03.03.2012
Agus86..............@03.03.2012
Anka84200..........@ 04.03.2012