reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

kurde jakna razie mój opis pod @ się sprawdza praktycznie co testowanko to ktoś pisze o pozytywie :)

Ciekawa jestem jak to dalej bedzie...licze na to ze wszystkie beda mialy takie dobre wiesci :-)

Jakas senna jestem...uciekam robic obiadek ,bo niedlugo mezus bedzie a ja w lesie :-p

Ostatnia edycja:
reklama
Edytko robiłam zdjęcie, ale jest za blada ta kreska i nie widać zbyt dobrze. Więc jak się przyciemni to wkleje. I tak, spodziewaną @ mam 29 lutego... Dlatego się zdziwiłam, że już mi test wychodzi...

Hej Kobietki :)
Na początek gratuluje tym którym się udało :)
Trafiłam do Was przez przypadek. To znaczy nie staram się o dzidzie ale chyba wychodzi na to że coś będzie. Owulacja przesunęła mi się o ponad tydzień jak podejrzewam przez antybiotyk który brałam w styczniu. Owulację potwierdziłam testem..w piątek 17 lutego. A dzień wcześniej "wiadomo co" ;-) .. Także szanse są chyba duże. Od piątku cały czas pobolewa mnie brzuch... Tylko teraz nie jestem pewne kiedy zrobić test by był wiarygodny.. Normalnie mam miesiączki co 29 dni, owulację w 13-14-15 dniu cyklu, ale tym razem wyszła w 24 dniu cyklu...czy to możliwe zebym byla w ciazy??? Nie ukrywam że tak naprawdę to bym chciała ;)

Matyjasowa Agacynda jupiii jupiiii jupiii jupiiii po cichu gratuluję :-D październik jeszcze czy już listopad?:-)

Witam staraczki "nowe" i "stare" :-)
Nie udzielam się ostatnio ale czytam Was na bieżąco.
Agacynda i Matyjasowa - trzymam kciuki z całych sił za porządne grube krechy :tak::-)

CrazyGirl myślę, że śmiało możesz robić test 2 tyg. licząc od 17-tego lutego. Coś powinno już wtedy wykazać. Ewentualnie poczekaj z tydzień dłużej (czyli 3 tyg. od dnia "0":tak:)! Masz dużą szansę na fasolinkę!:tak:

Matyjasowa, Agacynda- gratulacje! :D
Też bym chciała już testować ale to dopiero za 2 tygodnie...

czy szyjka może być otwarta a owulacji nie będzie??

matyjasowa - też oglądam :)

Teściowie u nas byli z wnuczką (córka siostry mojego męża), zrobiłam dobry obiad - łosoś w sosie musztardowo- ziołowym z ryżem, także zaplusowałam ;) mąż miał urodzinki niedawno i przyjechali z tortem :) dostał kartkę z życzeniami - zdrowego potomka, hehe :)

reklama
Matyjasowa Agacynda po cichu gratuluje,

Ja w pierwszej ciąży jak robiłam test 2 dni przed okresem to była taka blada kreska że ledwo było ją widać, a w kolejnych dniach zrobiła się mega gruba i tego Wam życze by tak było :-)

Do góry