reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka od stycznia 2012.

Agacynduś no ja tez mam nadzieję ;-)

Edytko da się wytrzymać, dla maleństwa wszystko :-D

Groszku wszystkie cztery ciąże były przestudiowane. W drugiej co prawda wzięłam dziekankę roczny maluch i brzuszek więc za wczasu wzięłam urlop. Trzecią ciążą cieszyłam się całe lato i trafiło na sesję :-p no i teraz będzie cały drugi semestr sesja i myślę że do rozpoczęcia kolejnego roku zdążę się rozpakować :tak:
Wiem ze dam radę z racji tego że tylko że nie mam mdłości i nigdy nie miałam, jedyne uciążliwości to zatwardzenia na przemian z rozwolnieniami i bóle pleców. Da się z tym studiować. Tylko ze należy pamiętać iż każda z nas przechodzi przez ciążę inaczej.

reklama
Cześć,

u mnie zbliża się termin @ wiec mam nadzieje, ze może nie nadejdzie i będę mieć okazję do potestowania :)
Edyta i Agus witajcie:) ja też jestem tu od kilku dni :)
Wpadłam tylko na chwilkę bo mój synuś śpi więc muszę trochę popracować i jeszcze wrzucić coś do garnków na obiad.

ja zaczelam studia jak moja mala miala 6 miesiecy takze w ciazy nie musialam studiowac:) a teraz w sumie zostało mi jeszcze jakies 3 miesaice wiec mysle nie byloby tak zle....
ja mam @ dostac 21.02....ale jakos słabo to widze.....ale nie omieszkam zatestowac:)o ile @mnie nie ubiegnie

Anna21
twoja corcia ma takie samo imie jak moja ... powiedz mi wiem ze jeszzcze mala jest ale jakim jest dzieckiem spokojnym czy daje " wkośc"od malego ???

Anuszkowo kiedy masz termin @

hehehe już myślałam, że jakiś konkretny dowód. Oj Dziewczyno trzymam kciuki za Ciebie :)) nie myśl niegatywnie, najlepiej w ogóle nie myśl :p

Nenete tez sie zdziwilam ze zaczelas odliczac do @ ...przeciez wykresik prezentuje sie obiecujaco ;-)

reklama
ja zaczelam studia jak moja mala miala 6 miesiecy takze w ciazy nie musialam studiowac:) a teraz w sumie zostało mi jeszcze jakies 3 miesaice wiec mysle nie byloby tak zle....
ja mam @ dostac 21.02....ale jakos słabo to widze.....ale nie omieszkam zatestowac:)o ile @mnie nie ubiegnie

Anna21
twoja corcia ma takie samo imie jak moja ... powiedz mi wiem ze jeszzcze mala jest ale jakim jest dzieckiem spokojnym czy daje " wkośc"od malego ???

Anuszkowo kiedy masz termin @
Oj powiem Ci ze chwilami jest cieżko.Niby wygląda na spokojną ale daje mi popalic prawie codziennie.Prawdopodobnie przez ząbki.

Do góry