reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka od stycznia 2012.

Syneczki to apepetycik masz niezly...a smaki to zupelnie sie pozmienialy :rofl2: bolu plecow nigdy nie mialm wiec nie wiem co dordzic :zawstydzona/y:

Matyjasowa bo tak juz jest w moim wypadku,po kazdym porodzie pragne miec wiecej dzieciaczkow :-D

Czarni jezelii masz jakies podejrzenia to zawsze lepiej to sprawdzic...;-)

reklama
Witajcie
widzę, że przybyło tu kilka nowych mam staraczek.

Fajnie... za wszystkie mocno trzymam kciuki... oby wam sie szybko udało zafasolkować...

pozdrawiam i zmykam bo mam dziś i jutro pod opieką 2 letniego przystojniaczka, bo jego rodzice wyjechali na romantico wypadzik Walentynkowy a ja i tak w domu sama, bo mój w pracy te 2 dni więc mogę młodego przygarnąć...

Agus no mi tez sie wydaje ze bedzie za wczesnie...bedziesz testowac wczesniej ode mnie i z calego serducha zycze Ci aby sie udalo w tym cyklu :tak: ja to bym chciala urodzic jeszcze w 2012 ale nie wiem czy sie uda :zawstydzona/y:

Anna widze ze jestes z Warszawy,to moje rodzinne miasto,tam sie wychowalam ale od 5 lat nie mieszkam w PL ...calkiem mozliwe ze kiedys sie widzialysmy :-p jesli mozesz to napisz w jakiej dzielnicy mieszkasz ? ;-)
Warszawa ogromne miasto. Ja z Bielan jestem :)

Własnym oczom nie wierze każdego dnia ktoś nowy :-) i tak powinno być :-D
Anke rozgość się :tak:

Edytko
ja mam każdorazowo ale da się wytrzymać. Najgorsze są na przemian zatwardzenia/rozwolnienia.

I ja witam nowe dziewczyny :-)
Fajnie, ze macie juz po sesji, ja mam 6 egzaminów, w tym kilka wielostopniowych, więc sesja trwa dłuuugo :) jestem prawie w połowie ;)a jak sie skoncza jedne to sie zaczną następne. Na szczescie to juz koncówka.

Co do tego testu na śline, o którym którym pisałyście- ja tez go kiedyś zakupiłam, ale niesprawdził się zupełnie, zreszta jak i testy owulacyjne. Jakies kosmiczne wyniki mi wychodza :)

U mnie bez zmian. W weekend była moja siostra u nas. Podobno zrobiłam się strasznie nerwowa ;) W sobote miałam jakiś totalny zgon. Czasem mnie głowa boli... moj M ciągle powtarza, że na pewno jestem w ciąży, a ja podchodze do tego sceptycznie. Jeszcze pare dni i sie dowiemy :) Na razie żyjemy w słodniej nieświadomości ...

syneczki, ładnie Cie złapało z tymi objawami :-D

Groszku nooooa tak rozpaczałam że nie czuję że się boję :-p .
Co do sesji niestety mam tak samo jak i Ty. U mnie sesja jest ciągła, z tego semestru mamy egzaminy do kwietnia a z letniego semestru nie wiem jak wyrobimy ponieważ wszystkie 8 będziemy mieć w maju :szok: ktoś ogłupiał.

Anna na Bielany mam kawalek :-p

Anke 24 Witaj ja tez jestem tu nowa ;-)

Syneczki ja to bym wolala miec zatwardzenia, tylko zeby byc juz w ciazy :rofl2:

Ja kiedys tez uzywalam testow owulacyjnych ale mi sie nie sprawdzily ,bo nigdy nie pokazaly owulacjii :no:

Anetko i Matyjasowa,no zastanawiam się bo jakąś lipną @ miałam w tym miesiącu i generalnie bardziej plamienie przypominała... I cycki większe jakoś. Dzisiaj byłam na zakupach i przymierzałam biustonosze, to normalny rozmiar, który noszę 75C nagle zrobił się za mały. a od lat kupuję w tym samym sklepie bieliznę więc nie możliwe, żeby nagle coś im się zmieniło...;| no i od czasu do czasu mi niedobrze... A w nocy poprosiłam swojego, żeby ściągnął koszulkę bo nie mogłam wytrzymać jej zapachu. Nie wiem co jest grane, może owulkę mam...

a co do pierścionka w walentyki, to z tego co mi Mój mówił, to dla niego jest to zbyt banalny termin i nie chciałby żebym w komercyjne święto otrzymała cudeńko na palec :D

Anetko tak Ci zazdroszczę tego, że Cię tak atakują te objawy, że szok :) Cudownie!! Mam nadzieję, że Okruszynka w pełni Twoje zachcianki akceptuje :p

Anke witamy witamy :)

reklama
syneczki, no dokładnie, my tez mamy ciągłą...ale u nas to znaczy, że wszystko musimy zdac do końca czerwca, nie ma rozgraniczeń na 1 i 2 sem. ( przynajmniej ja nic o tym nie wiem;P)
Studiujesz zaocznie? Bo chciałam zaytać czy nie obawiałaś się zanim podjęliście decyzje o staraniach, że dolegliwosci moga byc tak uciążliwe,że nie pozwolą Ci dokończyć semestru? Bo ja mam takie obawy, ale ja jestem na dziennych. Zawsze mnie mama "straszyła" a co jak będziesz sie tak źle czuła albo będziesz musiała lezec w szpitalu i nie będziesz mogła chodzić na zajęcia... :baffled: tak mi to do głowy wpoiła, że mimo iż staram się myśleć pozytywnie to ciągle mi takie obawy chodzą po głowie. Z jedenj strony bardzo chce i musze dokończyć studia w tym roku, z drugiej bardzo chce żeby niedługo po urodził się maluch. Jak Wy do tego podchodziłyście przyszłe mamy aktualnie studentki?:-)

Do góry