reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staranka od stycznia 2012.

też się nad tym zastanawiałam ostatnio czy mimo @ nie jestem w ciąży... ale lepiej nie będę sobie wkręcać. Testy posiadam, więc nie muszę latać do apteki. siedzą sobie w schowku w aucie.

reklama
Dziewczyny ja tez mam synka z listopada tylko rocznik 2001:-p wiec juz spory z niego mezczyzna :-D

Agacynda wiesz bo to roznie bywa,kiedy najmniej sie tego spodziewamy to wtedy sie udaje :tak:

Ostatnia edycja:
Tylko kurczę jak to zrobić, żeby najmniej się spodziewać?
Tylko jak tak sobie przemyślę... Kilkukrotnie w ciągu swego nastoletniego życia brałam eskapelle i nie wiem czy to wpływa na to teraz... Generalnie nie wiem o co chodzi, bo każdej zdrowej w pełni dziewczynie/kobiecie raczej by się udało zajść w ciążę w pierwszym cyklu starań... prawda?

hej dziewczynki :) trochę mam zaległości widzę testy owulacyjne oczekiwania super tym które oczekują życzę powodzenia a i oczywiście witam nowe dziewczyny. Mnie też coś przeziębienie łapie małej mija nam sie pojawia... mąż wczoraj pływał po morzu to dziś gardło płuca kaszel katar wszystko na raz... a do tego widziałam siebie w telewizji co za pech musieli pokazać akurat mnie... ten nieszczęsny @ sie zakończył chodź mogłabym go tak nie nazwać chciałam sie umówić z moim gin na wtorek ale mąż mnie od tego odwiódł bo ma niespodziankę myślę sobie co za święto przecież nie urodziny nie rocznica a to walentynki :D wiec nie psując sobie humoru w czwartek wizyta u lekarza co z tego wyniknie co powie aż strach....

Czarni a czego się boisz u Gin?
My postanowiliśmy, że jeśli przez dwa cykle nic się nie ruszy to uderzam do gina.

Agacynda z tym zajsciem w ciaze to nie jest tak latwo,nawet zdrowym kobietom niekiedy nie udaje sie tak szybko zajsc w ciaze a sklada sie na to wiele czynnikow np:

-zbyt czeste przytulanki ,wplywaja na jakosc plemnikow
-przesunieta owulacja
-nieprawidlowo zbudowany zarodek (wiadomo ze natura go wyeliminuje ) ja tak mialam :-(
-blokada psychiczna
-bezplodnosc partnera i wiele innych rzeczy

Lekarze wychodza z zalozenia ze jesli nie uda zajsc sie w ciaze po rocznych staraniach to dopiero wtedy trzeba zaczac dzialac ...

Tak wiec ja podchodze do tego ze spokojem chociaz im blizej testowania to napewno psycha zadziala :zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
Witam staraczki 2012
Dziś w nocy spać nie mogłam, jak mnie nogi bolały, pot zalewał, plecy wraz z brzuchem i pachwinami ciągnęły... Nie było to mocne wrażenie ale jednak nie dało spać. Rano otworzyłam oczy i pomyślałam sobie "no nieeeeeeeeeee" wstałam umyłam zęby i oznajmiłam synom że nie jestem w stanie zawieść ich do przedszkola ponieważ bardzo bolą mnie plecy z kolei żeby tatuś zawiózł już jest zdecydowanie za późno. I tym oto sposobem jemy sobie w trójkę a raczej w czwórkę śniadanko i oglądamy mini mini, ja oczywiście nie wiem co z sobą zrobić z powodu uciążliwego bólu pleców.

Edytko jak na początku nic nie czułam tak teraz mam obolałe cyce, brzuch rozciąga jak należy w czwartej ciąży w końcu się tym nie przejmuję :-p przeogromny apetyt (przytyłam już 2kg chyba czas zaopatrzyć się w balsamy przeciw rozstępom), mięso smakuje mi jak orzechy co więcej nagle znienawidziłam smak orzecha, kapusta kwaszona którą kochałam smakuje jak papier, uwielbiam banany których normalnie nie przełknę. Za to bez przerwy mogła bym jeść STARY CHLEB Z KIEŁBASĄ :szok::szok::szok::szok:

Agacyndo jak widzisz mamy przykład tego że można mimo @. A jaki jest powód Twych podejrzeń?

hejka:)
sesja zakonczona jupi :)
Witan nowe dziewczynki i życze szybkiego zafasolkowania

seneczki3
fajnie ze wszystko ok :) z malenstwem oby tak dalej .... mowisz ze bola cie plecy ... biedna .... i widze apetyt masz ogromny heheehhehe

Agacynda wlasnie czemu masz podejrzenia ze moze jednak to ciaza??
Spokojnie pewnie niebawem doczekasz sie na pierscionek ... moze czeka na walentynki:)

Edytka podziwiam za gromadke w domku i chec posiadania kolejnej pociechy hehehehe

wkurzam sie ostatnio bo zaczelismy starania od stycznia a moj organizm chyba fiksuje..... od polowy cyklu boli mnie podbrzusze i jajniki i mam tak do @ nie kumam tego wczesniej czulam jajniki i brzuch ale tylko 1-2 dni w 12dc-13dc ..... powalone to wszystko .....

i nie wiem co mialam jeszcze napisac:p

reklama
hej dziewczynki boje sie bo muszę skontrolować moją ostatnia sytuacje dlaczego mój @nie był tak naprawdę @ co dalej z moimi lekami jakie teraz badania i w ogóle po takim czasie ja już mam stały kontakt z moimi gin i wszystko na bieżąco sprawdzamy i dla mnie każda wizyta jest stresująca bo pytanie co dalej

Do góry