reklama
Sailor_Moon
Czekamy na Ciebie fasolko
Czarni kochana gratuluję ty jesteś naszą dobrą wróżka teraz musi się lista bardziej zaczerwienić
Agnieszko ja dostałam @ po nieco ponad 4 tygodniach. Dobrze, że nie musiałam czekać 6 :-)
Aguą mnie też lekarz kazał brać duphaston w czesie brązowego plamienia. Chyba żeby przyszła pełnokrwista @ wtedy odstawić.
Agnieszko ja dostałam @ po nieco ponad 4 tygodniach. Dobrze, że nie musiałam czekać 6 :-)
Aguą mnie też lekarz kazał brać duphaston w czesie brązowego plamienia. Chyba żeby przyszła pełnokrwista @ wtedy odstawić.
domikcw
Fanka BB :)
czarni piękny teścik!!!! napatrzyc się nie mogę;-) jeszcze raz gratulacje
grzanka90 obiecująco wyglądają Twoje objawy;-) trzymam &&&& żeby były II kreski. a kiedy testujesz??
mgiełka wszystkiego najlepszego:-) a może i Ty też nosisz maleństwo pod serduszkiem. trzeba miec nadzieję. też trzymam &&&
mynia jak się czujesz???
shailor (nie wiem czy dobrze napisałam) owocnych starań życzę:*
ja kochane padam na .... cały dzień praca w ogrodzie... nogi mi do du....wchodza. dobranoc kochane. miłych i owocnych przytulanek życzę
grzanka90 obiecująco wyglądają Twoje objawy;-) trzymam &&&& żeby były II kreski. a kiedy testujesz??
mgiełka wszystkiego najlepszego:-) a może i Ty też nosisz maleństwo pod serduszkiem. trzeba miec nadzieję. też trzymam &&&
mynia jak się czujesz???
shailor (nie wiem czy dobrze napisałam) owocnych starań życzę:*
ja kochane padam na .... cały dzień praca w ogrodzie... nogi mi do du....wchodza. dobranoc kochane. miłych i owocnych przytulanek życzę
Sailor_Moon
domikcw miłego wieczora :-) ja smsuje z moim m lubię tak popisać a on daleko...wróci w sobotę pod wieczór.
mgielka2008
ja dopiero wróciłam od kolezanki Oliwia spi a ja piszę nadrabiam zaległości objawy mi całkiem minęły poza mdłościami ale to po tym przejedzeniu dzisiaj tak więc trzymam kciuki za was , nadal mierzę tepkę ale chyba muszę odpuścić bo to takie błedne koło imbardziej chce tym bardziej nie wychodzi
cmoki papa
cmoki papa
Sailor_Moon
mgiełko faktycznie twój wykres nietypowy nie potrafię go zinterpretować ale i ja się dopiero uczę ale testy owul wyglądają obiecująco.
Witajcie!!!
Ja sie czuję jak pies pluto, jakbym miała zaraz paść na stół przy którym siedzę. @ mi daje popalić, a tu ciężkie popołudnie miałam, bo jutro do mnie rodzinka przyjeżdża, więc najpierw jeden obiad zrobiłam dzisiejszy, potem jeszcze lasagnę na jutro na ich przyjazd. Między czasie pranie zdjąć i powiesić, poodkurzać, kurze....ufff.... i jeszcze pan który nam internet zakładał był. Przynajmniej mi teraz śmiga forum, bo wcześniej miałam blueconnecta i było fatalnie.
Ja sie czuję jak pies pluto, jakbym miała zaraz paść na stół przy którym siedzę. @ mi daje popalić, a tu ciężkie popołudnie miałam, bo jutro do mnie rodzinka przyjeżdża, więc najpierw jeden obiad zrobiłam dzisiejszy, potem jeszcze lasagnę na jutro na ich przyjazd. Między czasie pranie zdjąć i powiesić, poodkurzać, kurze....ufff.... i jeszcze pan który nam internet zakładał był. Przynajmniej mi teraz śmiga forum, bo wcześniej miałam blueconnecta i było fatalnie.
karola_2907
W oczekiwaniu na cud.....
Ja dopiero wróciłam do domku... kochane ale dużo możliwości zafasolkowanych... kochane oby ten cykl był dla Was owocny i posypały się same fasolki
Ja póki co czekam na skok temp i też będę się starać
Ja póki co czekam na skok temp i też będę się starać
reklama
Mynia_82
Domiku ja czuję się lepiej ale bardzo powoli to lepiej idzie. Jutro znów do lekarza idę i pewnie jeszcze następny tydzień posiedzę w domu ale chciałabym już powychodzić na dwór chociaż na pół godzinki dziennie.
Już za dwa tygodnie jadę do ukochanego i to mnie mobilizuje Tylko jeszcze nie wiem co z kotkiem zrobię w tym czasie... moi rodzice mają już go dość... ups...
Domik a czemu Ciebie nie ma na naszej liście?
Już za dwa tygodnie jadę do ukochanego i to mnie mobilizuje Tylko jeszcze nie wiem co z kotkiem zrobię w tym czasie... moi rodzice mają już go dość... ups...
Domik a czemu Ciebie nie ma na naszej liście?