reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Kurcze a ja zjadłam samotne ciastko swoje imieninowe, bo mi się goście wykruszyli i kurcze zemdliło mnie strasznie
buuu aż mi się ślina zbiera, brzuch czasem zaćmi, ale kurcze piersi mnie przestały boleć, wiece mam takie głupie wrażenie że może i doszło do zapłodnienia ale do zagnieżdżenia już nie

Basia nie chcialam Ci mowic zeby Cie nie nakrecac wczesniej ale jak zaczelas pisac o soku pomidorowym to juz mialam przeczucie co do Ciebie :-) moja mama cala ciaze z moim bratem mlodszym wypijala hektolitry soku pomidorowego:-) GRATULUJE Ci z calego serca :-)

Hej dziewczynki:)
Dziękuję Wam za przyjęcie mnie do waszego grona:)
Czarni gratuluję :)
Jak to mówią w kupie raźniej:)

hej dziewczynki! :*

nie było mnie parę dni bo mam zły czas i jestem rozbita totalnie...nio i mnie coś ominęło...

aaaaa...Czarni kachana! :D Komu jak komu ale Tobie się należało, gatuluję II kresek! Oby wszystko się dobrze było :*

ja mam do was pytanie, biorę duphaston na wywołanie @ i dziś mam lekkie plamienie na brązowo, lekarz powiedział że jak się pojawi @ to mam przestac brac..tylko nie wiem czy to pl na brązowo to też się zalicza do okresu?Czy mam dalej brac?? Pomóżcie proszę :)

mam nadzieję że zacznę nowy cykl bo paskudnie się czuję :(:(
Sailor widzę że do Ciebie dotarła :) ja się po raz pierwszy tak ucieszyłam jak zobaczyłam to plamienie :p

reklama
Do góry