reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Wiesz, w przypadku ciąży przeciwwskazany jest przez wstrząsy i dlatego, że jest ryzyko upadku... a w czasie ewentualnego zagnieżdżenia - nie mam pojęcia:p

ja na trochę znikam, mam dziś parę załatwień... więc do potem!:)

Hej dziewczęta :-) ja to też mam śliczna pogodę walczyłam od 7z pęcherzem tak mi sie wstawać nie chciało ale pierun ze mną wygrał spać nie dawał :-D ale pranie wstawione i mam spokój aż do momentu obiadu
Idę jeść bo mnie w brzuchu kolebie :-D

Hej dziewczyny!
Witam w ten piękny słoneczny poranek :)

Po wczorajszej wizycie u gina melduję: owulacja była, pęcherzyk pękł, ciałko żółte jest :) więc wszystko na dobrej drodze. Dostałam CLO na "podpędzenie" i mam brać od 5-9 dc, ale mam nadzieję, że nie będzie potrzebny ;) Dostałam też zalecenie mierzenia temp. od kolejnego cyklu ale kompletnie się na tym nie znam. Możecie mi polecić gdzie najlepiej robić wykresy? Na jakiej stronce i może macie jakieś rady co to obserwacji cyklu, będę wdzięczna :)

U mnie dziś 19dc - do @ jeszcze ponad tydzień...

margotka na stronie Obserwacja cyklu - enpr.pl
stwórz sobie wykres
i mierz co dzień przed wstaniem z łóżka o mniej wiecej takiej samej godzinie polecam dopochwowo niż ustnie gdyż ustnie musisz co dzień dokładnie w tym samym miejscu bo inaczej jest to nie wiarygodne
jest dużo zwoleniczek przeróznuch termometrów ja jestem za rtęciowymi tak jak była stara nazwa a teraz dodaja coś tam innego
wykres jest bardzo pomocny możesz tez badać sobie szyjkę tez co dzien mniej wiecej o tej samej porze ja to robiłam co dzien rano tem szyjka śluz i tam wszystko wpisujesz :))

margotka na stronie Obserwacja cyklu - enpr.pl
stwórz sobie wykres
i mierz co dzień przed wstaniem z łóżka o mniej wiecej takiej samej godzinie polecam dopochwowo niż ustnie gdyż ustnie musisz co dzień dokładnie w tym samym miejscu bo inaczej jest to nie wiarygodne
jest dużo zwoleniczek przeróznuch termometrów ja jestem za rtęciowymi tak jak była stara nazwa a teraz dodaja coś tam innego
wykres jest bardzo pomocny możesz tez badać sobie szyjkę tez co dzien mniej wiecej o tej samej porze ja to robiłam co dzien rano tem szyjka śluz i tam wszystko wpisujesz :))

Dziękuję Czarni :) Właśnie lekarz mi powiedział, żebym mierzyła dopochwowo, termometr rtęciowy mam akurat więc będę go używała. W razie czego to będę Was pytać jak nie będę wiedziała o co cho z tymi wykresami :)

witam dziewczyny

ja już w robocie od 8.
mam tyle pracy że aż mi się nie chce....ale cóż trzeba zrobić skoro wczoraj się wolne mialo :-p

ja już za 3 dni mam termin @fak.... :confused2:

jejku a u mnie cisza, nic się nie dzieje chyba zrobie liste do ubezpieczenia wycieczki czerwcowej, ale taka cisza to chyba przed burzą haha
a jajniki dają czadu na przemian znowu ( chyba nie lubią pozycji za biurkiem) ale mniej bolą jak wczoraj, oj dziewczynki wielkie odliczanie , czy ktoś dziś testuje?

reklama
Dziewczyny a może mi któraś powiedzieć o co chodzi w tych wykresach z polem Sprawdzaj? I tam się wybiera ilość dni albo temperatur przed skokiem. O co chodzi?

Do góry