reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Czesc dziewczyny
jeszcze raz goko ogromne gratulacje,
u mnie przezębienia kaszle okrutnie i mnie wtedy płuca bolą, mnie od wczoraj już nie bolą piersi ani podbrzusze, czuje ze pseudoo bjawy minęły więc teraz czekać na @ i dalej starania,
hmm i tak wątpiłam żeby się udało akurat w ten dzien kiedy była owulacja to był najgorszy bo nawet męża nie było dopiero dzień później
ehhh dodam tylko tempkę ale chyba napiszę ze zaburzona bo jestem podziębiona

Witajcie kobietki.....

Pogoda w Poznaniu dzisiaj masakryczna.... zimno, szaro i deszcz..... :no:

Nie wiem czemu ale mam w głowie milion myśli i wszystkie negatywne.... boję się, że za szybko się cieszę.... :no:

i znów autko i km przede mną.... mam już dość....

miłego dnia i do popołudnia.... choć i z tym będzie kłopot bo dzisiaj imieninki mojego synka - Mareczka i gości pewnie będę miała.... ahhhh....a popołudniami i wieczorem najgorzej się czuję.....

hej :)
u mnie troche słonca z rana, ale zobaczymy jak to bedzie ;d

temperatura dzis mi spadała na 36,1 nie wiem ocb ;p

a mam pytanie, bo któras z was bierze też castagnus, tylko jakoś mi wyleciało która :p to bierzecie przez cały cykl? wiem ze na opakowaniu jest ze przez 3 miesiące, ale jest tez ze nie wolno brac w ciąży, wiec nie wiem czy do brać do owulacji, czy jednak przez cały cykl, w sumie to tytylko zioła przeciez

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Hej!
U mnie przylazła @ od rana już brzuch mi jasno dawał znać, że to już to i zdążyłam dojść do pracy i @ mi powiedziała dzień dobry!

Królewna ja biorę castangus już prawie 30 dzień i nie przerywałam, Mynia tez pisała że brała 90 dni pod rząd. Więc gdyby mi się okres spóźniał to pewnie bym odstawiła, ale przyszedł bardzo punktualnie, to biorę dalej.

Goko serdecznie gratuluję !! trzymam kciuki.
Dziś znów praca. Ale oczywiście najpierw musiałam nadrobić zaległości i wszystko przeczytać :)
Mnie jakoś dziwnie brzuch pobolewa.

no ja kurcze chyba będe brac, mam nadzieje ze nic sie nie stanie w razie czego ;/

a no i zastanawiam sie nad testem owu dzis, ale nie wiem
czy dobrze mysle, ze obie kreski na teście muszą być równie ciemne? bo jak jedna jest jaśniejsza to jeszcze nie bedzie owu?

no i ogólnie to jakoś mnie brzuch boli troche od wczoraj

Muszą być dwie takie same kreski na teście owulacyjnym, bądź ta testowa musi być ciemniejsza. wtedy owulacja powinna być za 12-36h przynajmniej tak jest na instrukcji do mojego testu

na moim tez, ale wolałąm si upewnic bo ja jakies dziwne te testy mam, niby powinnam juz wczoraj tesatowac w 9 dniu ;/

reklama
Królewna ja brałam cały cykl. Nawet nie zaczynałam od pierwszego dnia i skończyłam potem po prostu 90 dnia też w środku cyklu. Z ciążą to jest tak, że po prostu jak się dowiesz to odstawiasz ale na pewno przez ten czas od owulacji do dowiedzenia się nie zaszkodzi. Moja koleżanka zaszła na castagnusie i lekarz po prostu kazał jej przestać brać jak zobaczyła II:)

Do góry