reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka od stycznia 2012.

Królewna ja brałam cały cykl. Nawet nie zaczynałam od pierwszego dnia i skończyłam potem po prostu 90 dnia też w środku cyklu. Z ciążą to jest tak, że po prostu jak się dowiesz to odstawiasz ale na pewno przez ten czas od owulacji do dowiedzenia się nie zaszkodzi. Moja koleżanka zaszła na castagnusie i lekarz po prostu kazał jej przestać brać jak zobaczyła II:)

aha no ok, to dobrze, bo własnie troche mnie zmartwiła ta informacja ze w ciazy nie brac :)

reklama
Bzibzioczku, przykro mi, że mapa przyszła... trzym się kochana

Czytałam, że bardzo dużo dziewczyn zachodzi w ciążę podczas brania castagnusa... mojej koleżance sie udało w drugim miesiącu brania:)

Dziewczyny mi się śniło dziś że robię test i takie piękne dwie krechy były a ja nie mogłam uwierzyć. Pokazywałam test mojemu Stevenowi i on tez nie mógł uwierzyć:) No i tak sobie nie mogliśmy uwierzyć oboje :p

Odebrałam wyniki prolaktyny. Zwiększam dawkę z 0.5 na 1 tabl bo wyszło mi prawie 19 ng. Norma co prawda do 20 ale lekarz mówił, że najlepiej by było poniżej 10 jeśli staramy się o dzidzię.

Sailor a co Ty bierzesz na tą prolaktynę? Ja ostatnio miałam na wyniku 27:| to kurde gdzie tam do 10 :/

agaga82 witam!!

Pisałyście o costangusie znów.. chyba się zdecyduję na niego ze względu na tą prolaktynę, bo ponoć obniża, a jak przy okazji pomoże na dolegliwości @ to tylko się cieszyć; hm.. albo powtórzyć najpierw badanie?? bo to taki hormon, że zależy od wszystkiego... kurcze sama nie wiem co myśleć...
Myślicie, że mogłabym teraz zacząć brać - tuż przed owulką?

Bzibzioku trzymaj się z tą paskudą! i szybko ja przepędź;)

Ostatnia edycja:
kurde dziewczyny .... zrobiłam własnie ten test owu ;[;[ i fuck chyba jest pozytywny ;p
kreska testowa ma byc ciemniejsza od kontrolnej? przecież to dopiero 10 dc
wklejam wam fotke, troche niewyraźna ale widać ze 1 jest ciemniejsza od 2

ja chyba zaraz polece do apteki i kupie te co wy mówiłyscie o nich bo jakos nie chce mi sie wierzyc ;/ a ja myslałam ze mi na weekend wypadnie owu ;/;/;/
niedobrze ;[
nie zrobiłam testu z porannego moczu, tylko z któregos nastepnego wiec wynik raczej wiarygodny

królewna idź kup inny, i porównasz sobie:)
Ja dziś też zaczynam testowania owu. zobaczymy kiedy mi się coś pokaże;)

Nie wiem też czy to dopiero teraz dopadło mnie przesilenie wiosenne czy jak ale już 4 dzień boli mnie głowa... teraz też już zaczęła:/

ejj no jaj sobie nie róbcie ;p co ja powiem mężowi hahahah powiedziałam mu ze w weekend, a w tyogdniu to on zmeczony po pracy :D hahahah

zaraz lece po inne, nie wiem kurde ;p zbieram sie wpadne potem :D

reklama
Do góry