reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
ja tam się desperatką nie czuję

nie mam ciśnienia :) na luzaka badam sobie... ale wolę szyjkę i śluz niż tempke mierzyć bo to mogę robić o każdej porze a temp tylko rano przed wstaniem z łóżka. nie zawsze sie tak uda. bardziej mnie to drażni jakoś..
zresztą nie ma co popadać w paranoje :sorry: to moje zdanie heh :)

dla mojej szwagierki mierzenie temperatury badanie szyjki śluzu pisanie wykresu wizyty u lekarze kontrole leki i takie tam są paranoją wiec nie każdy uważa to za normalne, chęć posiadania maleństwa pod sercem doprowadza nas do kontrolowania wszystkiego by można było zobaczyć te dwie kreski.
Nie umarzam się za desperatkę to była taka przenośnia bo nie spotkałam się żeby ktoś pisał wcześniej o tym jak przygotowuje się do tych dni. myślałam że jestem jedyna

anna2101 też myślę, że za wcześnie na testy i wynik negatywny będzie niewiarygodny. Nie martw się o przyszłość - rozumiem, że się wali i nie po drodze jest zawsze. Ale czasami myślę, że nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło - znajdziesz lepszą pracę i tak miało być :) A jeśli okaze się, że starania się powiodły, to też na pewno tak miało być i wszystko się unormuje i pomyślnie poukłada.

Czarni - dzięki za pociechę :)

Dziewczyny - trzymam kciuki za wszystkie!!!
Wrazie czego kupie i jutro zrobie. bede spokojniejsza wiedząc. nawet jezeli wyjdzie bledny wynik

hejka

ja nie umiem sie z ta szyjka polapac....
mialam dzis pogrzeb .... troche jestem padnieta dzis

wiki miala w przedszkolu bal
....

mnie caly czas pobolewa podbrzusze,,, wiadomo piersi juz tez .... takze powoli oswaja sie z mysla @ ale coz nastepny cykl staran eheheheh
jeszcze wczoraj mnie podkusilo zrobilam test noi lipa ... jaki czlowiek jest g...i wie ze za wczesnie nawet jakby mialo cos byc ale wydaje pieniadze..... ehehheheeh

Ostatnia edycja:
Dziewczynki drogie troche pospieszyłyście się z tymi gratulacjami:-( hcg spadlo praktycznie do zera czyli absolutny brak ciazy :'( niby moglam sie tego spodziewac bo musiałabym być prawie wiatropylna, ale jakos strasznie przykro mi sie zrobilo.
A okresu dalej brak i chyba sobie jakiegos drinka strzele na to konto.

Dzieki Kinga za propozycje edukacji- pewnie bede chciala skorzystac jak sie troche ogarne:-) trzymam kciuki za pozostale testy. Moj nie wypalil, ale mam nadzieje ze wasze beda pozytywne :-)

reklama
no kur.... pachnąca ale mi przykro to wizyta u lekarza teraz... a byłam juz pewna.... Ja własnie czekam z mężem na znajomych umilimy sobie piątkowy wieczór % :tak:
matyjasowa śliczna ta Twoja pociecha

Do góry