reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
jezuniu kawa ja wczoraj nie wypiłam ani jednej co u mnie oznacza jedynie chorobę :D bo wypijam ich średnio 4 5 . Ja zjadłam rurkę z kremem zaraz ide wstawić przepyszne goloneczki na obiadek a Oliwii zupkę pomidorowa. Jeszcze czeka mnie zrobienie zasmażeanej kapusty i posprzątanie domu bo coś mało dziś zrobiłam. do 14 trzeba sie wyrobić by powtórkę filmu obejrzeć a o15 mąż wraca wiec już dzien jakoś poleci i jak to dobrze że dzis piątek w ogóle bede jutro z mężem do 12 leniuchować :)

groszek przykro mi szkoda że to nie fasoleczka ale jak to mówią mi zawsze w przyszłym miesiącu się uda
anna2101 na wykresie masz @dopiero za kilka dni wiec nie ma sensu robić teraz testu o to za wcześnie i moze nie wyjsc. A mierzysz sobie temperaturę? A w ogóle jest jakaś dziewczyna mierząca sobie temperaturę czy tylko ja jedna jestem desperatką ;-) i używam wszystkich metod?
Ja nie mierze temp. A tak sie deneruje ze dla własnej ciekawosci chce zrobić.
Jeszcze teraz trace prace. Od marca bede bezrobotna. Chcemy dzidziusia ale juz sie boje jak to bedzie. Jak zwykle wszystko pod górke. teraz gdybym mogla to bym przelozyla staranka.

pachnaca mi sie wydaje że nie ma innego wyjaśnienia jak ciąża to juz prawie 2 tygodnie to i test już powinien ci wyjść czekam na wynik z niecierpliwieniem ile teraz wyniesie betka :) bedzie dobrze zobaczysz
anna2101 zawsze jak sie wali to wszystko nie stresuj sie i poczekaj wydaje mi sie ze juto bedzie jedna kreska chociażby że ten termin jeszcze nie miną ale jak zrobisz to daj znac :)

pachnaca mi sie wydaje że nie ma innego wyjaśnienia jak ciąża to juz prawie 2 tygodnie to i test już powinien ci wyjść czekam na wynik z niecierpliwieniem ile teraz wyniesie betka :) bedzie dobrze zobaczysz
anna2101 zawsze jak sie wali to wszystko nie stresuj sie i poczekaj wydaje mi sie ze juto bedzie jedna kreska chociażby że ten termin jeszcze nie miną ale jak zrobisz to daj znac :)
Dziękuje.Oby była jedna kreska i jutro i przez najblizsze kilka mies.aby wszystko moglo sie poukladac.

anna2101 też myślę, że za wcześnie na testy i wynik negatywny będzie niewiarygodny. Nie martw się o przyszłość - rozumiem, że się wali i nie po drodze jest zawsze. Ale czasami myślę, że nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło - znajdziesz lepszą pracę i tak miało być :) A jeśli okaze się, że starania się powiodły, to też na pewno tak miało być i wszystko się unormuje i pomyślnie poukłada.

Czarni - dzięki za pociechę :)

Dziewczyny - trzymam kciuki za wszystkie!!!

reklama
Do góry