reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

dlatego zrozumiałe jest to że jeżeli nie ma innego wyjścia cesarka musi byc bo innego wyjścia nie ma. I tak naprawdę cesarka nie jest dla bogatych ja mam wiele koleżanek które miały cesarkę bo tak było im wygodnie i nie płaciły ani złotówki lekarze sami sie pytają czy chcą poród naturalny czy cesarka i to tylko dlatego że nie nie chce im sie siedzieć wielu godzin na porodówce a operację załatwiają w 15 minut.

reklama
a jeśli chodzi o zaręczyny to ja czekałam tylko pół roku :D na ślub też nie długo chodź mamy cywilny świętowany prawie jak kościelny :D a ślub kościelny zależny jest tylko od tego kiedy nasz bobas pojawi sie na świecie a raczej jak już będę w ciąży ustalimy datę

No i jestem ale widze ze nikogo tu nie ma :zawstydzona/y:

Moje dziecko robi remanent w lozeczku ...czyt wszystko wyrzuca z niego :-p

hejka....
ja cc tez mialam z przymusu i to okolo 3 tyg wczesniej .... mala byla owinieta pepowina ....

my slub wzielismy dokladnie w 7 rocznice naszego zwiazku :) zareczyny byly jakies 2 lata wczesniej w sumie to juz idzie 12 rok jak jestesmy razem masakra ......i tez mielismy slub cywilny wypas a koscielny wazielismy bo oczywiscie problemy z chrztem ....

u nas też były problemy z chrztem też sie na kłóciliśmy z naszym księdzem ale na szczęście postawiliśmy na swoim. U mnie był naturalny i też mała była owinięta 2 razy wokół szyi i miała węzeł prawdziwy. było strachu ale wszystko skończyło sie dobrze

My zrobilismy ślub i chrzest jednego dnia. I było cudownie :) Wikitoria w ogole nie plakała. była zainteresowana wszystkim. :)
A mnie juz 3 dni brzuch boli.niby jak na @. ale jeszcze nie przyszła jędza. dopiero w marcu mam wiz u gin. wiec musze czekac w niepewnosci

też tak mogliśmy zrobic ale nie wyobrażam sobie stania przed ołtarzem i w tym szczególnym dniu nie było ze mną nikogo mojej mamy siostry brata oni sa za granicą i ich przyjazd też musi byc wcześniej uzgadniany i zaplanowany. Może drugi chrzest zrobimy ze wszystkim zobaczymy co czas pokarze

reklama
Do góry