reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka od stycznia 2012.

dlatego zrozumiałe jest to że jeżeli nie ma innego wyjścia cesarka musi byc bo innego wyjścia nie ma. I tak naprawdę cesarka nie jest dla bogatych ja mam wiele koleżanek które miały cesarkę bo tak było im wygodnie i nie płaciły ani złotówki lekarze sami sie pytają czy chcą poród naturalny czy cesarka i to tylko dlatego że nie nie chce im sie siedzieć wielu godzin na porodówce a operację załatwiają w 15 minut.

reklama
a jeśli chodzi o zaręczyny to ja czekałam tylko pół roku :D na ślub też nie długo chodź mamy cywilny świętowany prawie jak kościelny :D a ślub kościelny zależny jest tylko od tego kiedy nasz bobas pojawi sie na świecie a raczej jak już będę w ciąży ustalimy datę

No i jestem ale widze ze nikogo tu nie ma :zawstydzona/y:

Moje dziecko robi remanent w lozeczku ...czyt wszystko wyrzuca z niego :-p

hejka....
ja cc tez mialam z przymusu i to okolo 3 tyg wczesniej .... mala byla owinieta pepowina ....

my slub wzielismy dokladnie w 7 rocznice naszego zwiazku :) zareczyny byly jakies 2 lata wczesniej w sumie to juz idzie 12 rok jak jestesmy razem masakra ......i tez mielismy slub cywilny wypas a koscielny wazielismy bo oczywiscie problemy z chrztem ....

u nas też były problemy z chrztem też sie na kłóciliśmy z naszym księdzem ale na szczęście postawiliśmy na swoim. U mnie był naturalny i też mała była owinięta 2 razy wokół szyi i miała węzeł prawdziwy. było strachu ale wszystko skończyło sie dobrze

My zrobilismy ślub i chrzest jednego dnia. I było cudownie :) Wikitoria w ogole nie plakała. była zainteresowana wszystkim. :)
A mnie juz 3 dni brzuch boli.niby jak na @. ale jeszcze nie przyszła jędza. dopiero w marcu mam wiz u gin. wiec musze czekac w niepewnosci

też tak mogliśmy zrobic ale nie wyobrażam sobie stania przed ołtarzem i w tym szczególnym dniu nie było ze mną nikogo mojej mamy siostry brata oni sa za granicą i ich przyjazd też musi byc wcześniej uzgadniany i zaplanowany. Może drugi chrzest zrobimy ze wszystkim zobaczymy co czas pokarze

reklama
Do góry