reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka od stycznia 2012.

nic mi sie dzis nie chce a mam na noc..... :angry:

mala w przedszkolu wiec leniu****e 9 o ile tak mozna nazwac sprzatanie gotowanie ehhehehe , pozniejw planach sanki i spacerek z mezem i corka eheheh

od rana pobolewa mnie glowa....

dziewczynki moze bysmy jakos to zapisywaly kiedy ktora ma dostac @ byloby latwiej ....

anna2101 ty jestes juz po terminie @???

reklama
no wlasnie problem w tym ze jeszcze nie mam regularnych wiec nie wiem. robilam test 3dni temu.ale podobno za wczesnie jeszcze wiec powtarzam w sobote.

Czesc dziewczyny :-)

Jak sie czujecie ?? mnie dzisiaj boli brzusio...
Sloneczko za ojnem wiec w planach mamy wyjsc z chlopakami na placyk a w drodze powrotnej wstapimy do sklepu z zabawkami ...

Matyjasowa dobry pomysl z ta lista ;-)

Czesc wszystkim :)
Tez miałam taki pomysł żeby zrobić jakąś listę kto kiedy testuje bo tak to trudno spamiętać.
Ja własnie wróciłam z kolokwium... śmiech a nie kolokwium, jedno pytanie, odpowiedź taka pół na pół...i prosze przyjść jutro:confused2: kawa i paczki na stole juz stały więc sie facetowi coś nie chciało pytać. Ale myśle, że jutro juz bedzie spoko, tylko paliwa mi szkoda bo mam tam do niego kawałek:wściekła/y:

A @ nie przyszła wczoraj, dzisiaj też się na razie nie zanosi, nic nie boli....
ech, chyba zaczełam sobie robic nadzieje, że ten test był jednak za wczesnie ;) a nie chce się wkręcać, no nie chce...

Ide robić faworki...

Cześć Dziewczyny, wreszcie udało mi się dzisiaj nadrobić :)) Ale się rozpisałyście. Masakraaa.

U mnie walentynki minęły cudnie, dostałam piękny buukiet tulipanów, zrobiłam kolację i się poprzytulaliśmy troszkę :))
Malena i Anuszkowo,Odnośnie zaręczyn to ja raczej długo czekać nie będę bo Mój to rwie się, żeby mnie mieć na codzień. :) co chwilę mi powtarza, że On już by chciał mi obiecać, że zawsze mój będzie a ja jego hihihihi. oczywiście ślub MUSI być kościelny :| co mi nie bardzo pasuje, ale dla Niego to zrobię.
Pachnąca gratuluję Ci betki. :)

Dzisiaj czegoś bardzo dziwne doświadczyłam nad ranem, bo obudziłam się o 5 tylko i wyłącznie dlatego,że było mi strasznie niedobrze. i jak wstałam o 10 to do teraz zmagam się z uczuciem mdłości... Nie wiem co jest grane ale dochodzę do wniosku, że ja chyba tak na owulkę reaguję. Dziwne bardzo, baaaaaaaaardzo... i nieprzyjemne.:szok:

W ogóle co ma znaczyć ta pogoda?? U mnie znowu sypie śniegiem, planuje dzisiaj pojechać do Mojego (60km) i podobno są takie warunki na drodze, że ludzie mi mówią, że 5 godzin się jedzie trasę która normalnie zajmuje 40 minut. boję się normalnie tak, że szok... aż mi się ręce pocą...

Groszku może faktycznie za wcześnie.

to moze cos takiego zrobimy
kazda bedzie sie dopiusywac w kolejnosci nadejscia @ poprzez kopiowanie u siebie
nie wiem czy sie dobrze wyrazilam
jak ktos ma wczesniej niz ja to wpisuje sie wczesniej jak ktos pozniej to pozniej :)
groszek i anna widze ze nie wszystko stracone

nick.........................termin @........................

matyjasowa .....................21.02.2012

ja sie wlasnie zastanawiam gdzie u nas robia bete .... kurcze bo wtedy praktycznie rozwiewa watpliwosci ......
zapomnialam pogratulowac pachnacej :)

reklama
tylko juz kolejna osoba m,usi skopiowac wszystkie inne :

groszek ...........................16.02.2012
matyjasowa .....................21.02.2012
agacynda.........................29.02.2012

Do góry