reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

hej wiecie co u mnie jednak dzieje sie cos dziwnego
;/ i jeszcze w nocy poleciało mi mleko ocb.;/
ehh jade dzis do gina, mam nadzieje ze mnie przyjmnie chociaz umowiona jestem na poniedziałek, no cóz nie mam wyboru jesli mam wywolywac okres to chce jak najszybciej
a czy wy bierzecie jakies leki zeby miec regularne cykle??

reklama
Hej!
Ja również trzymam kciukaski za testujące!
Marcepanowa, ja od początku tego cyklu biorę Castangus ale jeszcze się wypowiedzieć nie mogę. Bierze się to przez 90 dni, jedno opakowanie to 30 szt. są ziołowe więc nie zaszkodzą, a może coś pomogą i nie są drogie, bo za 30 szt. zapłaciłam 12 zł.

Hej!
Ja również trzymam kciukaski za testujące!
Marcepanowa, ja od początku tego cyklu biorę Castangus ale jeszcze się wypowiedzieć nie mogę. Bierze się to przez 90 dni, jedno opakowanie to 30 szt. są ziołowe więc nie zaszkodzą, a może coś pomogą i nie są drogie, bo za 30 szt. zapłaciłam 12 zł.

ja mam ten castagnus, ale nie brałam, narazie bo myslalam ze to moze ciąża a nie wolno w ciazy
i od tego cyklu tez chce brac chyba ze lekarz mi cos przepisze
oby mnie dzis przyjął

Jeszcze wyciąg z wiesiołka biorę.
No i pierwszy raz w życiu na podstawie temp. mogę sobie wyznaczyć owulację, aż się musiałam Wam pochwalić jest śluz jest temp wyższa i pozytywny test owulacyjny. Żeby to tak już wystarczyło do zajścia...ale niestety nie jest to takie proste.

dzień dobry:)
ja właśnie jem śniadanko, a potem zbieram się do szwagrierki z pomocą... ma 38 gorączki i 2 córy - jedna 1,5 roku druga 1 miesiąc... ale bym chciała już mieć taka kruszynkę...

za to mi znów spadła temka dziś.. wiec tak co dzień to trochę spada, aż do pt pewnie gdy przyjdzie@ wrrr...:/
a najgorsze jest to, że mój M już się tym zaczyna tak samo martwić jak ja.. codziennie pyta jaka temperatura, jakie mam objawy itp:(

Mgiełka z temperaturą to jest tak, że w czasie @ jest niższa i w pierwszej fazie cyklu, potem przy owulacji skacze do góry i potem na tym wyższym poziomie utrzymuje się do kolejnej @, dzień przed @ lub nawet jak już się zacznie @ to tempka leci w dół tak jak na początku cyklu... chyba, że zaciążysz to nie spada, tylko utrzymuje się na tym wyższym pozimie żeby fasolka miała dogodne warunki do rozwoju:) to tak pokrótce:)

Jeszcze wyciąg z wiesiołka biorę.
No i pierwszy raz w życiu na podstawie temp. mogę sobie wyznaczyć owulację, aż się musiałam Wam pochwalić jest śluz jest temp wyższa i pozytywny test owulacyjny. Żeby to tak już wystarczyło do zajścia...ale niestety nie jest to takie proste.

mnie się nie udało to niech Tobie się uda, trzymam kciuki!!

i oczywiście za testujące dziś:)

wiecie .. tak mysle juz sie tym nie przejmowac, pojde do tego lekarza i niech mi cos da, a potem to juz co bedzie to bedzie

Cześć kochane
Agacynda fasoleczke przynieść prosimy :)
ja dzisiaj myślałam że koniec @ zmierzyłam tempkę o dziw wysoka dosyć, a przy markecie jak mi coś letnęło to sie mokro zrobiło... :|
no nic czekamyt asz sie skończy co działać będzie można...
może być pod koniec wyższa tempka ...?
zastanawiam sie gdzie zrobić granice wyższych doradzicie coś?

Ostatnia edycja:
reklama
Cześć kochane
Agacynda fasoleczke przynieść prosimy :)
ja dzisiaj myślałam że koniec @ zmierzyłam tempkę o dziw wysoka dosyć, a przy markecie jak mi coś letnęło to sie mokro zrobiło... :|
no nic czekamyt asz sie skończy co działać będzie można...
może być pod koniec wyższa tempka ...?
zastanawiam sie gdzie zrobić granice wyższych doradzicie coś?

grzanka na razie ciężko ustawić Ci granicę... musisz poczekać jeszcze co najmniej do połowy cyklu jak to się będzie zmieniać... w poprzednim niby podskoczyło Ci w 17dc (choć mierzyłaś od połowy więc też do końca nie wiadomo... a skąd taki skok dziś u Ciebie to nie wiem:| a Ty codziennie miałaś tak równo to 36,0?? czy nie mierzyłas po prostu bo @ i ot tak sobie wpisałaś?

Ostatnia edycja:
Do góry