reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

Hej. Królewna bardzo mi przykro ale nie smuć się jak nie teraz to w następnym cyklu. Nie ma tego złego co by na dobre nnie wyszło ;) jak to moja mama mówi. Trzymaj się Kochanie.

A mnie podbrzusze nadal boli, cycuchy i lędźwie czyli małpa się zbliża wielkimi krokami. Mam nadzieję, że szybko przyjdzie żebyśmy szybko się postarali. Ale mam nadzieję, że to ostatni cykl naszych starań.

Miłego wieczorka Żuczki.

reklama
Wklejam aby nie zginęło :)

Anuszkowo........@16.02.2012-------II
Andzia 19............@19.02.2012-----II
Matyjasowa.......@21.02.2012------II
Nenete...............@23.02.2012------II
rozab.................@25.02.2012-------II
Crazy Girl..........@ 01.03.2012------II
Wesoła kobietka ...@04.03.2012-----II
pati_pati..............@09.03.2012......II
Groszek ............ @ 16.03.2012(2)....II
Moni-ka..............@16.03.2012 (4).......II
K@ti@...................@29.03.2012 (12)
królewnazmarcepana..@02.04.2012
m_monia................@ 04.04.2012 (3)

Agacynda...............@06.04.2012 (5)
Agus_86.................@01-06.04.2012 (2)
Puszka.................@09.04.2012(3)
Sihaya..................@13.04.2012 (4)
Anke24.................@13.04.2012(3)

Karola_2907........@14.04.2012
Edyta01................@15.04.2012 (2)
Kropka................@18.04.2012 (4)
Columbina............@ 18.04.2012
lanjaa..................@19.04.2012 (2)
Sailor_moon.......@21.04.2012 (10)
czarni..................@22.04.2012 (19)
Bzibziok................@24.04.2012(7)

malena100..........@26-27.04.2012 (2)
Mynia...................@ 28.04.2012 (2)
Pyscek .................@03.05.2012 (11)
Ineska7..................@01-03.05.2012
Zonqa.....................@03.05.2012
Grzanka..................@5.05.2012 (5)
Mgiełka2008...........@06.05.2012 (7)

Jak tam kobietki po świętach ??

Przykro mi za wszystkie rozczarowane.... ja w tym miesiącu też nici... Już się@ zbliża... śluz coraz ciemniejszy :(

No nic trzymam Cię grzanka za słowo, że ostatni będą pierwszymi... bo ja już zaraz spadnę na koniec.... czekam tylko na @ i obliczam kolejną france :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Hej Królewna strasznie mi przykro trzymaj się ciepło
ja znowu dziś sie dowiedziałam o ciąży, koleżank jest w 17 tygodniu ehhh ma mieć drugą dziewczynę, mąż tylko zażartował, że w około same dziewczynki sie rodzą to my czekamy żeby mieć chłopaka haha , oj kochany mój wie jak rozładować sytuacje, ah teraz z nim rozmawiała dotarł na miejsce i będzie szkolił mój kochany żołnierz na wyższy stopień, oj jakoś to będzie

cmoki ide spać bo niestety od dziś znowu jestem samotna matka przez ten jego wyjazd i musze mieć dużo siły
papap

Heheh, Sihaya jak kameleony, ja jestem brunetką aczkolwiek jaśniejącą co wakacje, jeszcze parę lat i się ze mnie blondynka zrobi.
Zrobiłam test owulacyjny, a właściwie to dwa testy dla sprawdzenia, jeden z allegro a drugi aptekowy i już mogę Mynia odpowiedzieć na Twoje pytanie, nie kupuj testów z allegro. Ten z allegro jasno pokazywał, że jest negatywny, druga kreska dość blada, natomiast test aptekowy zgodnie z moimi przewidywaniami dwie niemalże takie same kreski , ta testowa ciut jaśniejsza, co znaczy że jutro już będą takie same. Więc kierując się testami z allegro pewnie jeszcze bym długo na owulację czekała i pewnie bym się nie doczekała. A tu śluz już mi wskazywał na owulację, jeżeli tylko temp pójdzie jutro do góry, to wszystkie objawy będą zgodne z oczekiwaniami, tylko testy z allegro kłamią.

Ja mam takie najtańsze apteczne LH test, za 5 szt. w najtańszej naszej aptece płaciłam 18 zł, a w innych aptekach widziałam te same za 27 zł.
Ale po dzisiejszym dniu ma do nich zdecydowanie większe zaufanie, chociaż nie do końca w to wierzyłam, że tak może być. Więc życzę powodzenia i dobranoc wszystkim.

Dobranoc Dziewczynki Moje :* trzymajcie kciuki za testowanie. Jutro napisze ale nie wiem o ktorej sie obudze bo musze troszke poodsypiac ;-)

Cześć dziewczynki jakoś zaspana z rana ale kawa mnie zaraz obudzi, odezwę się z pracy, czy ktoś dzisiaj testtuje? chyba agacynda? z tego co pamietam , trzymam kciuki za wszystkie testujące

a mi jakoś tempka skoczyła, niech mi któraś objaśni jak to a być, kidy po @ wzrost tempki i po co , co z tepką jak owulka i co po owulce

Ostatnia edycja:
reklama
hej dziewczynki, wpadłam na chwilę, żeby napisac że nie testowałam :p
jakoś się boję :/, może za wcześnie..hmm. Choc boję się że na wieczór mnie weźmie, bo będę sama, mężuś późno wraca a wolę to zrobic sama :)

Agatko, trzymam kciukasy!!:-)

Do góry