reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Bardzo mi przykro moniu. skoro coś się u Ciebie pojawiło plus jest taki, że masz drożne jajowody, a hormony łatwo można naprostować. Trzymaj się kochana.

U mnie dalej brak skoku temp:-(

nio ja tez czekam na wyniki królewny! :D ale zaraz wychodzę, będę poźnym wieczorem.

ja robiłam teścika jednak 29 dc -6.04, tempki rano nie mierzę bo elektroniczny zwariował a na szklany nie mam czasu rano bo jak kot usłyszy budzik to się wydziera pod drzwiami (nie do zniesienia), hehe. mierzona popoludniu 37 :)
no kłuje mnie brzusio..hm

Dziękuję Wam kochane za ciepłe przyjęcie:* Od razu mi raźniej :) Odliczam dni, kiedy zrobię test i normalnie wariuję... o niczym innym nie mogę myśleć, już wiele razy wkręcałam sobie, że jestem w ciąży i nic z tego nie było. A teraz jak staramy się tak "na serio" to chyba zwariuję. Cały czas mnie kłuje w boku i tak się zastanawiam czy to moja psychika tak działa na mój organizm czy owulacja daje mi popalić.
Pozdrawiam Was wszystkie, i trzymam kciuki. Muszę trochę poczytać forum, żeby Was poznać :*

Hej

ja tu zaglądam a tu tyle stron a zaraz zmykam z psem do fryzjera. Dziś koniec @, młody śpi więc wieczorkiem film i przytulanki:-p

Witam nową koleżankę i życzę szybkich dwóch kreseczek

dziewczyny tak mi przykro.... sa wyniki bety... <1,0 czyli ciąży nie ma...
ale nie rozumiem, juz mam 35 dc chyba i nadal @ brak i żadnyj objawów ze @ miałaby sie pojawić ;((
rycze juz pół dnia ;(
nie wiem co o tym myslec..

ja narazie spada, bede potem.. ehh

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry