reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

Bardzo dobre podejście.
Ja też już bym chciała wiedzieć, czy jest szansa na posiadanie potomka, byłabym o wiele spokojniejsza i wiedziałabym, że to tylko kwestia czasu, ale niestety dalej żyję w totalnej niepewności.

reklama
Hej dziewczyny
Monia współczuje :-(

My wczoraj spędziliśmy dość aktywnie dzionek bo zaliczyliśmy z Fifkiem spacer 9 km:shocked2: Ale wieczorem weszłam na wagę i oniemiałam jak zobaczyła cyfry:shocked2: Od dziś dieta:tak: bo stanowczo za dużo mnie:szok:

marcepanowa trzymam kciuki za betkę oby była wysoka

A i po świętach mam kolejne zamówienie do zrobienia:-D

Miłego dnia dziewczyny i czerwienić się tu

Monia ściskam Cię mocno:* dobrze, że już lepiej bo nawet nie wyobrażam sobie jak musiało być Ci smutno...
zrób teraz jak najszybciej badania, żeby ustalić co jest nie tak i znów dzielnie bierzcie się do staranek:) a kiedy masz mieć wizytę u lekarza?

Bzibziok, na pewno Wam się uda. Ja byłam prawie pewna, że coś ze mną jest nie tak. Nigdy jakoś szczególnie nie uważaliśmy a przez cały czas bycia razem nie było wpadki.
Uda Ci się szybciej niż myślisz :)

Sihaya, rejestracja do mojego gina jest dzisiaj dopiero od 15:00, więc od razu łapie za tel i dzwonię. Pewnie jutro, najpóźniej pojutrze. Teraz staram sie już nie mysleć. Skupiam się na ślubie i własnej firmie, no i oczywiście na miłych wieczorach.

m_monia współczuje ci , ja poroniłam w Boże Narodzenie wstałam na chwile od stołu i poczułam że chlupnęło.... myślałam że umrę z rozpaczy że to tylko sen..... jaki paradoks Chrystus się rodził a moje dziecko umierało ojjj muszę odrzucić wspomnienia, trzymaj się dzielnie buziaki kochana

a u mnie dziś w pracy nawet ok, dużo pracy czyli jestem potrzebna może jednak mnie nie zwolnią narazie przynajmniej...

w poprzednim cyklu z clo (3-7dc)owu ponoć była wcześnie tak lekarz twierdził, ale mnie to dziwi bo cykl trwał 30 dni czyli wcześniej jak 14,15dc nie mogłabyć, teraz mój mąż wyjeżdża i tylko wekendy będzie jak mu się uda... czyli w ten piątek to będzie 8dc i do niedzieli to 10dc będzie i w następny musi przyjechać bo to będzie 15,16,17 dc może się uda... kupie testy owulacyjne tylko się waham czy z allegro czy z apteki,

Bzibziok, na pewno Wam się uda. Ja byłam prawie pewna, że coś ze mną jest nie tak. Nigdy jakoś szczególnie nie uważaliśmy a przez cały czas bycia razem nie było wpadki.
Uda Ci się szybciej niż myślisz :)

Też bym chciała tak mysleć, ale my podobnie, już wcześniej zrobiłam przerwę w tabletkach i nic, a teraz nie biorę od lipca i jak widać bez efektów póki co więc mi się wydaje, że to już strasznie długo.

niestety nie mogę zmienić na czerwono...
W piątek była ogromna radość moja i mojego A. a w sobotę wieczorem potworny ból głowy, brzucha i krwawienie. W ciągu kilku godzin popękały mi naczynka na całym ciele i pojawiły się żylaki na nogach (których nigdy nie miałam) aż tak bolesne, że nie byłam w stanie chodzić. W poniedzialek byla juz tylko jedna kreseczka.
Jest mi strasznie smutno.
Teraz czeka mnie wizyta u lekarza. Może mam problemy z progesteronem, może mam owulacje zbyt późno, a może coś innego bylo nie tak....

Ojej Monia kochana tak mi przykro :(((((((

reklama
Ja zaczęłam brać wiesiołka, ciekawe co będzie.
Kończy sie @ więc nowyu miesiąc nowe nadzieje, m_monia bardzo mi przykro że tak to wyszło...

Ciekawa jestem czy zaobserwujesz jakąś zmianę, bo ja biorę 2 cykl i jakoś nie widzę zmian. Dziewczyny pisały, że im się śluz bardzo poprawił.

Zaczęłam też brać Castangus i po za problemami z cerą, których już bardzo dawno nie miałam, żadnych dodatkowych efektów jeszcze nie zaobserwowałam.

Ostatnia edycja:
Do góry