reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

No i tak sie napalilam na ten test ze poszlam do apteki, kupilam dwa... Jeden bobo test strumieniowy (czuly) a drugi quixx vue . bobo test juz zrobilam przed chwila i jedna krecha. Drugi zrobie z porannego... Ehhs wiedzialam ze tak bedzie.

Monia przykro mi ze tak to sie skonczylo.

Grzanka super zdjecie :-)

reklama
Sihaya, ja przed castagnusem miałam w miarę regularne cykle od 28 do 31 dni, po castagnusie mam jak w zegarku, co drugi 28 dni, co drugi 29 dni. Zafasolkować się na nim nie udało... ale jeśli w tym nie zafasolkuję od następnego cyklu zacznę brać drugą serię castagnusa. Mi pomógł na pms

Hm... no to chyba się zdecyduję:)

a jeszcze mi się przypomniało widząc zdjęcie Grzanki (fajniutkie:))...
otóż moje drogie!!!
w święta.... chyba z tej tęsknoty za bb...
śniłyście mi się!!!!! hehehehhehehe
oczywiście nie jako "nicki" na forum tylko, że byłyśmy na kawie prawie wszystkie hehehehe... i tak mi się teraz przypomniało, że Grzankę pewnie inaczej sobie "wyobraziłam" niż na jej zdjęciu hehehe...
ale mówię Wam.. co za sen... mąż się śmiał, że już źle ze mną;)

Agacynda, to jeszcze o niczym nie świadczy, może jeszcze za wcześnie jest.
Najlepiej się nie nakręcać, to wtedy fajnie będzie mieć miłe zaskoczenie. Wiem, że się łatwo mówi, jak to nie mnie dotyczy.
Tak, że dalej trzymamy kciuki&&&&&&&&&&&:)

Ale tak to jest z tymi wyobrażeniami, ja Grzankę też sobie inaczej wyobrażałam, podejrzewam zresztą że w większości moje wyobrażenia są błędne.
To jest śmieszne tak rozmawiać z kimś i nie wiedzieć jak wygląda:)
W pracy często miałam takie przypadki, że jechałam do klienta, z którym przez rok czy rwa miałam kontak jedynie telefoniczny i wtedy to mega zaskoczenie, że nie tak sobie go wyobrażałam:)

No ja wiem jak duzo z Was wyglada bo kiedys wstawialyy swoje foty...
No nie jestem z osob nakrecajacych sie dlatego chce czekac z testem... Ale te bobo testy podobno lipne sa... Nawet Pani w aptece mi mowila... Ale chcialam wlasnie czuly jeden kupic zeby dzisiaj zrobic.. I 27,90 w plecy... Yhss

Obawiam się, że tych fot już nie odkopię, bo za dużo stron do przejrzenia :)
no to drogi ten test faktycznie. Ja dostałam ostatnio do owulacyjnych z allegro jakieś ciążowe w gratisie, ale chyba marne, bo paskowe.

Dzięki dziewczyny... :)
Piesek został z teściową w domu a co troche relaksu a nie gonienia za małym perszingiem :D
Musieliśmy troche pospacerowac wycieczka samopchodem troche spaceru :)
będzie więcej zdjęć :)

sihaya
jak mnie sobie wyobrażałaś :D ?

hehe Grzanka no właśnie nie pamiętam ale pewnie nie tak jak wyglądasz hehe...
śmieszne to było.. "zobaczyć" Was kiedy tak naprawdę nie wiem jak wyglądacie... ja też nie mogę się dokopać tych zdjęć, które tu wcześniej wstawiałyście...

reklama
Do góry