reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

U mnie widzicie 30dc i dopiero @ zwiatała a zawsze 28dc już była...
ja weszłam do zakładu wszystko po włączane i mogę siedzieć...
o 9 otwieram pewno dzisiaj ruch bedzie bo jutro niektórzy mają wolne to zakupy dzisiaj i zdjęcia pewnie ...
nienawidze chodzic do pracy jak mam 1dzień @ :|
nawet dobrze sie dzisiaj szło.... chodź zimno... dziekować Bogu też mam prawko a chodze pieszo bo na auto jeszcze mnie nie stać...

reklama
Ja sobie nie wyobrażam życia bez prawa jazdy, bo rocznie przejeżdżam koło 40 tys. km służbowo i prywatnie dużo jeżdżę.

no przydaje przydaje ale jak ktos sie boi jezdzić to mu nawet prawko nie pomoże :D

a boisz sie? :D nie ma czegoooo
ja sie raz wkurzyłam na meża i pojechałam sama po małą do rodziców i od tamtej pory sie nie boje :D a jak mi sie db jechało jak mi nikt nie ględził za uszami :D:D mmmmm ;))
ale za czesto nie jeżdżę bo nie mam gdzie ;d haha ;)))
ale jak sie wyprowadzimy z miasta to będe juz jeździć :)

grzanka: no jednak samochód to wydatek, bo ubezpieczenie i nalac tez trzeba ;/

Mgielka, Krolewnazmarcepana kiedy zamierzacie zrobić test?
U mnie pojawił się cień nadziei - @ jeszcze nie przyszła a zawsze była jak w zegarku. Brzuch boli ale już od tygodnia, cały czas mam mokro i temp jak na mnie podwyższona 36,9. Może jeszcze nie wszystko stracone.

Mgielka, Krolewnazmarcepana kiedy zamierzacie zrobić test?
U mnie pojawił się cień nadziei - @ jeszcze nie przyszła a zawsze była jak w zegarku. Brzuch boli ale już od tygodnia, cały czas mam mokro i temp jak na mnie podwyższona 36,9. Może jeszcze nie wszystko stracone.

ja nie robie juz testu, umówiłam sie do gina, więc czekam az pojde :p
moj mnie wczoraj namawia zrób test, a ja ze nie chce wiedziec :p

ja sie własnie pakuje, hahaha juz pół szafy wpakowałam do torby a to kilka dni tylko, ale ja musze miec z czego wybierac :D:D

Bzibziok: ja narazie siedze w domu, ale szczerze to teraz sbie nie wyobrażam ze miałabym do pracy jeździć komunikacją miejską, masakra i półtorej godziny z głowy;/ a samochodem szybciutko :)

ja nie przyjdzie do soboty to bedzie 32 dc to zrobie z porannego moczu,
ale wydaje mi sie ze przyjdzie
doszedł dziwny objaw, bolą mnie ścięgna w pachwinach,
ale myśle że przyjdzie wredna @ najgorsze jest to że mąż wyjeżdza na kurs do poznania na pół roku niby ma przyjeżdzać na wekendy ale to nie wszystkie więc szanse na poczęcie zmaleją diametralne fuck!!!

Masz cierpliwość Krolewnazmarcepana :)

no a co mam zrobić, kolejne rozczarowanie, jak będzie tak jak w pierwszej ciązy to wole czekac i juz
;p

mgiełka: moze usiądź spokojnie, bo przez nerwy dochodza inne objawy :) wyluzuj i juz :) moze jednak sie uda :)
a nawet jak nie to w weekendy tez Ci wypadną dni płodne na pewno :)

no możliwe
oj juz sama nie wiem kurcze ja tak bardzo chce te dwie kreski hihi chyba sobie narysuje haha, a mam te dwa testy co robiłam to widac na nich drugą kreskę ale sie pojawiła skubana po godzinie więc wiem że to nie na ciąże tylko reakcje chemiczne na tym pasku ale tak miło mi patrzeć bo tak ładnie wygląda hihih

reklama
no boje sie boje kiedyś owszem jezdziłam ale to dawno temu potem miałam taki niemiły incydent który odbił sie na mnie i po prostu boje sie jezdzic nawet jako pasażer....
wogóle kobitki gdzie jest lista chciałabym luknac na nia a nie wiem gdziej jej szukac

Do góry